Logo 112Apeldoorn

Redactie brand 0 reactie(s) di 25 juli 2023, 6:28

Brand in trappenhuis van appartementencomplex aan de Fauststraat

Laatst bijgewerkt: dinsdag 25 jul 2023 om 15:31 uur

APELDOORN – In het trappenhuis van een appartementencomplex aan de Fauststraat in Apeldoorn heeft afgelopen nacht korte tijd brand gewoed. Bij de brand kwam veel rook vrij.

Rond 01.15 uur werd de brandweer gealarmeerd voor een flatbrand. Al snel kwam er meer informatie binnen dat er op de tweede etage van het complex, in het trappenhuis brand zou woedden. De brandweer schaalde snel op naar middel brand, mede uitvoorzorg. Bij aankomst van de brandweer bleek het vuur mee te vallen. Wel stond het trappenhuis gevuld met rook.

Terwijl de brandweer druk bezig was met het ventileren en nablussen, besloten enkele bewoners van het complex om hun woning te verlaten om te zien wat er aan de hand was.

Naast de brandweer was er ook een ambulance ter plaatse. Deze bleek uiteindelijk niet nodig omdat er bij de brand niemand gewond is geraakt.

De oorzaak van de brand is een raadsel. Houtwerk met isolatiemateriaal had vlam gevat. Brandstichting wordt niet uitgesloten aldus de politie. De schade aan het trappenhuis is fors, mede door de rookschade.

112 Apeldoorn

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een brand in Apeldoorn lees je in onze categorie 112 Nieuws Apeldoorn. Alle 112 alarmeringen uit Apeldoorn kan je live volgen via 112 meldingen Apeldoorn.

112 Melding

01:18:08 25-07-23 P 1 BON-01 BR woning (flat) Fauststraat Apeldoorn 062651 062631 Brandweer Apeldoorn (Hoofdpost) (Monitorcode)

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.