Logo 112Apeldoorn

Redactie brand 0 reactie(s) ma 26 december 2022, 18:32

Brand op balkon van woning in Apeldoorn, bewoner niet thuis

APELDOORN – De brandweer is vanmiddag tweede kerstdag uitgerukt voor een woningbrand aan de Aristotelesstraat in Apeldoorn. Hier was door nog onbekende oorzaak brand ontstaan op het balkon.

Rond 17.45 uur rukte de brandweer met spoed uit. Naast een blusvoertuig kwam er ook een hoogwerker ter plaatse. Bij aankomst van de brandweer was er sprake van forse rookontwikkeling vanaf het balkon op de eerste etage van het appartementencomplex. De brandweerlieden wisten het vuur snel onder controle te krijgen waardoor erger is weten te voorkomen. Wel heeft het balkon forse brandschade opgelopen.

De brandweer is het pand binnengekomen via de voorzijde. Er zou namelijk nog een kat in het appartement aanwezig zijn. De kat kon naar buiten komen en ging ervandoor.

De oorzaak van de brand is nog onduidelijk.

112 Apeldoorn

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een brand in Apeldoorn lees je in onze categorie 112 Nieuws Apeldoorn. Alle 112 alarmeringen uit Apeldoorn kan je live volgen via 112 meldingen Apeldoorn.

112 Melding

17:55:05 26-12-22 P 2 BON-04 BR woning Aristotelesstraat Apeldoorn 062651 Brandweer Apeldoorn (Hoofdpost) (Bevelvoerder beroepsploeg)

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.