Logo 112Apeldoorn

Redactie overig 0 reactie(s) vr 13 mei 2022, 16:45

Brandweer bevrijdt kat uit motorcompartiment van auto in parkeergarage Apeldoorn

Laatst bijgewerkt: vrijdag 16:45 uur
APELDOORN – De brandweer heeft vrijdagmiddag de handen vol gehad met het bevrijden van kat Muis. De kat, genaamd Muis, was vast komen te zitten in het motorcompartiment van een geparkeerde auto.

De brandweer ontving rond 15.15 uur een 112 melding van een ‘dier in problemen’ bij parkeergarage de Koningshaven in het centrum van Apeldoorn. Toen de brandweerlieden, met twee voertuigen arriveerden bleek er een kat vast te zitten op een wel hele bijzondere plek. Namelijk in het motorcompartiment van een auto. En niet zomaar een auto, het bleek de auto te zijn van de eigenaresse van de kat. Normaal gesproken redt de brandweer wel vaker katten, maar dan uit een boom. Zoiets maken ze niet heel vaak mee.

Dat de kat goed vast zat kwamen de brandweerlieden snel achter, na een ruim drie kwartier durende inzet, was de kat eindelijk bevrijd. De kat werd hierna overgedragen aan de eigenaresse die opgelucht was. Zij gaat zelfstandig met de kat naar de dierenarts om het beestje toch na te laten kijken, aldus een videocorrespondent ter plekke.

De brandweerlieden konden na de bijzondere en langdurige inzet, met een goed gevoel terug richting de kazerne.

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.