Redactie overig 0 reactie(s) vr 13 mei 2022, 16:45

Brandweer bevrijdt kat uit motorcompartiment van auto in parkeergarage Apeldoorn

APELDOORN – De brandweer heeft vrijdagmiddag de handen vol gehad met het bevrijden van kat Muis. De kat, genaamd Muis, was vast komen te zitten in het motorcompartiment van een geparkeerde auto.

De brandweer ontving rond 15.15 uur een 112 melding van een ‘dier in problemen’ bij parkeergarage de Koningshaven in het centrum van Apeldoorn. Toen de brandweerlieden, met twee voertuigen arriveerden bleek er een kat vast te zitten op een wel hele bijzondere plek. Namelijk in het motorcompartiment van een auto. En niet zomaar een auto, het bleek de auto te zijn van de eigenaresse van de kat. Normaal gesproken redt de brandweer wel vaker katten, maar dan uit een boom. Zoiets maken ze niet heel vaak mee.

Dat de kat goed vast zat kwamen de brandweerlieden snel achter, na een ruim drie kwartier durende inzet, was de kat eindelijk bevrijd. De kat werd hierna overgedragen aan de eigenaresse die opgelucht was. Zij gaat zelfstandig met de kat naar de dierenarts om het beestje toch na te laten kijken, aldus een videocorrespondent ter plekke.

De brandweerlieden konden na de bijzondere en langdurige inzet, met een goed gevoel terug richting de kazerne.

5 1 stem
Tip of opmerking? ✉️ ons!
Deel dit artikel

Locatie

Reacties

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

0
Wat vind jij? Laat een reactie achter!x
()
x