Logo 112Apeldoorn

Redactie ongeval 0 reactie(s) zo 18 december 2022, 15:10

Brandweer haalt gewonde schaatser van het ijs bij Beemte-Broekland

Laatst bijgewerkt: zondag 18 dec 2022 om 16:13 uur

APELDOORN – Een man is zondagmiddag gewond geraakt tijdens het schaatsen op het Apeldoorns kanaal bij Beemte-Broekland. De brandweer moest er aan te pas komen om de schaatser van het ijs af te halen.

Rond 13.15 uur kwam de schaatser ten val. Hij raakte daarbij gewond en kon niet meer zelfstandig van het ijs af. Het ingeseinde ambulancepersoneel was snel ter plaatse en ontfermden zich over de gewonde schaatser. Omdat hij niet zelfstandig van het ijs af kon werd de hulp van de brandweer gevraagd. Zij hebben de man via een schepbrancard en touwen naar de kant weten te krijgen. Nadat de man in de ambulance verder was onderzocht en behandeld werd hij overgebracht naar het ziekenhuis.

Op het ijs bij Kanaal Noord schaatsten op dat moment zo’n 200 mensen. Het incident trok dan ook aardig wat bekijks van de schaatsers.

112 Beemte-Broekland

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een ongeval in Beemte-Broekland lees je in onze categorie 112 Nieuws Beemte-Broekland. Alle 112 alarmeringen uit Beemte-Broekland kan je live volgen via 112 meldingen Beemte-Broekland.

112 Melding

13:25:30 18-12-22 P 2 BON-01 Ass. Ambu Kanaal Noord Beemte Broekland 062431 Brandweer Epe (Vaassen) (Alle Blusploegen)

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.