Brandweer voor tweede keer opgeroepen voor bosbrand op Scouting terrein in Hoenderloo
Redactie brand 0 reactie(s) wo 20 juli 2022, 19:59

Brandweer voor tweede keer opgeroepen voor bosbrand op Scouting terrein in Hoenderloo

Laatst bijgewerkt: woensdag 20:09 uur
HOENDERLOO – De brandweer is voor de tweede keer binnen 24 uur tijd opgeroepen voor een bosbrand op het terrein van Scouting Spelderholt in Hoenderloo aan de Koudebergweg.

Gisteren stond er een stuk bos van zo’n vijf bij vijf meter in brand. Vier blusvoertuigen en ondersteunend materieel rukte met spoed uit. Bij aankomst hadden de leden van de scouting het vuur al grotendeels geblust doormiddel van emmers water en scheppen. De brandweer hoefde enkel nog na te blussen.

Ook vandaag woedde er een kleine bosbrand op het terrein. Op nog geen tien meter van de plek waar gister brand woedde stond zo’n 2 bij 2 meter in brand. Ook ditmaal hadden leden van de kampeerders het vuur gedoofd voordat de massaal uitgerukte brandweer ter plaatse was. Twee blusvoertuigen kwamen ter plaatse, de overige eenheden konden retour.

De brandweer heeft ook ditmaal enkel een nacontrole hoeven uit te voeren. De brandweer gaat uit van brandstichting. De politie gaat alles vast leggen.

Deel dit artikel

Video

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.