Redactie ongeval 0 reactie(s) do 02 maart 2023, 17:27

Busje botst in file achterop vrachtwagen op de A50 bij Apeldoorn

APELDOORN – Op de A50 ter hoogte van Apeldoorn Noord heeft donderdagmiddag een zwaar ongeluk plaatsgevonden. Daarbij raakte een man gewond.

Het ongeluk gebeurde rond 16.15 uur in een staart van een eerder ongeluk boven aan de afrit van de snelweg. De bestuurder van een bestelbus merkte te laat op dat de vrachtwagen afremde en knalde er vol achterop. De bestelbus kwam zelfs deels onder de trailer te zitten.

De bestuurder van de bestelbus raakte gewond. Hulpdiensten hebben de deur van de zwaar beschadigde bestelbusje moeten forceren om bij het slachtoffer te komen. Deze kon wonder boven wonder zelf uitstappen en de ambulance in lopen. Hij heeft wat verwondingen aan zijn gezicht en vermoedelijk een gebroken neus aldus de hulpdiensten.

De hulpdiensten spreken van een wonder, een ambulancemedewerker spreekt zelfs dat de man erg veel geluk heeft gehad “Je had wel dood kunnen wezen”.

Vanwege het ongeluk zijn er richting Zwolle twee rijstroken afgesloten. Dit zorgt voor een forse verkeershinder.

Het lokale 112 nieuws elke avond in je mailbox?

Schrijf je dan hieronder in voor onze nieuwsbrief.


Deel dit artikel

Video

Locatie

112 Melding

16:17:39 02-03-23 Aanrijding letsel (personenauto) A50 Re 211,2 Beemte Broekland Politie Noord en Oost-Gelderland (Infocode)

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.