Logo 112Apeldoorn

Redactie brand 0 reactie(s) do 22 juni 2023, 13:45

Camper volledig in vlammen tussen Apeldoorn en Vaassen

Laatst bijgewerkt: donderdag 22 jun 2023 om 16:48 uur

BEEMTE BROEKLAND – Aan de Papegaaiweg tussen Apeldoorn en Vaassen is donderdagochtend een camper volledig in vlammen op gegaan. De zwarte rookwolken waren in de wijde omtrek te zien.

Rond het middaguur kwam de 112melding bij de meldkamer binnen. De brandweer was snel ter plaatse maar kon niet voorkomen dat de camper volledig in vlammen op ging. De camper stond namelijk bij aankomst al volledig in brand.

Over de oorzaak van de brand is niets bekend. Niemand raakte gewond.

112 Beemte-Broekland

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een brand in Beemte-Broekland lees je in onze categorie 112 Nieuws Beemte-Broekland. Alle 112 alarmeringen uit Beemte-Broekland kan je live volgen via 112 meldingen Beemte-Broekland.

112 Melding

12:01:38 22-06-23 Herhaalde oproep P 1 BR wegvervoer (camper) Papegaaibrug Kanaal Noord Beemte Broekland Brandweer Noord en Oost-Gelderland (Monitorcode)

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.