Logo 112Apeldoorn

Redactie brand 0 reactie(s) wo 20 september 2023, 5:23

Chalet volledig in vlammen op voormalige camping in Vaassen

Laatst bijgewerkt: woensdag 20 sep 2023 om 15:28 uur

VAASSEN – Op voormalige camping ’t Hertenhof in Vaassen is afgelopen nacht een chalet volledig in vlammen opgegaan. Brandstichting wordt niet uitgesloten.

Rond 02.00 uur werden de brandweerlieden van Vaassen en Epe gealarmeerd nadat een voorbijganger een oranje gloed tussen de struiken vandaan zag komen aan de Ankerstraat. Al snel werd duidelijk dat het om een chalet ging. De toegesnelde brandweerlieden troffen ter plaatse een flinke vlammen zee aan. De chalet stond volledig in brand en een naastgelegen tent en een bijgebouw gingen ook in vlammen op. Ook meerdere bomen begonnen door het hevige vuur vlam te vatten.

Door het kordate en snelle optreden van de brandweer wisten zij verdere uitbreiding te voorkomen.

Bij de brand kwam veel rookontwikkeling vrij wat in de omgeving goed te zien was.

De oorzaak van de brand is niet bekend. Er wordt rekening gehouden met brandstichting.

112 Vaassen

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een brand in Vaassen lees je in onze categorie 112 Nieuws Vaassen. Alle 112 alarmeringen uit Vaassen kan je live volgen via 112 meldingen Vaassen.

112 Melding

02:18:22 20-09-23 P 1 BON-03 BR woning (chalet) Ankerweg Vaassen 062261 Brandweer Noord en Oost-Gelderland (Monitorcode)

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.