Logo 112Apeldoorn

Redactie overig 0 reactie(s) vr 02 juni 2023, 19:17

Conflict over voetballende kinderen in Apeldoorn Zuid loopt uit op steekpartij

APELDOORN – Een conflict over kinderen die aan het voetballen waren op een grasveldje aan de Schubertlaan in Apeldoorn Zuid is vrijdagmiddag geëscaleerd in een steekincident. Een man raakte gewond aan zijn hand en is naar het ziekenhuis. Een oudere man is door de politie aangehouden.

Rond 17.45 uur kreeg de politie een 112 melding van een steekincident. Kinderen waren op een grasveldje aan het voetballen, een oudere man, die op de hoek woont, stoorde zich eraan en ervaarde overlast. Hij ging verhaal halen bij de kinderen. De man zou hebben geroepen dat hij de kinderen zou wegtrappen van het voetbalveldje. Dit schoot bij de ouders in het verkeerde keelgat. De man zou na wat duw en trekwerk een stanleymes hebben gepakt waarna hij de vader van een van de kinderen stak in zijn hand. De man liep een forse snee op in zijn wijsvinger en moest daarvoor zich laten behandelen in het ziekenhuis.

De politie heeft met meerdere getuigen en beide partijen gesproken. Na het horen verklaringen, besloten agenten de oudere man aan te houden. Hij is overgebracht naar het politiebureau en zal worden gehoord door de recherche.

Het stanleymes is door agenten in beslag genomen.

De geschrokken kinderen kregen van de politie een troostbeertje.

Locatie

112 Melding

17:43:27 02-06-23 Steekincident Schubertlaan Apeldoorn 286591 Politie Noord en Oost-Gelderland (Infocode)

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.