Redactie brand 0 reactie(s) wo 15 februari 2023, 20:13

Containerbrand aan de Veenweg in Apeldoorn slaat over op loods bij kermisexploitant

Laatst bijgewerkt: woensdag 20:37 uur
APELDOORN – Aan de Veenweg in Apeldoorn is woensdagavond brand ontstaan in een container. De 112melding kwam om 18:35 uur binnen bij de hulpdiensten.

De brand in de container was snep geblust maar door de hittestraling is een dakbrand op de naastgelegen loods ontstaan. Een derde blusvoertuig kwam voor assistentie ter plaatse.

Het terrein aan de Veenweg behoort toe aan een exploitant van kermisvoertuigen. Op het terrein staan meerdere caravans en een woonwagen.

Update

De brand is onder controle het sein brand meester is gegeven. Er is een kraan ter plaatse ter ondersteuning voor de nabluswerkzaamheden. Deze werkzaamheden zullen nog even duren.

Deel dit artikel

112 Melding

18:35:13 15-02-23 P 1 BON-01 BR bijgebouw Veenweg Apeldoorn 062631 Brandweer Apeldoorn (Hoofdpost) (Bevelvoerder beroepsploeg)

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.