Logo 112Apeldoorn

Redactie overval 0 reactie(s) vr 18 november 2022, 0:18

DekaMarkt aan de Havikstraat in Apeldoorn overvallen; vierde overval in week tijd

Laatst bijgewerkt: vrijdag 18 nov 2022 om 07:26 uur

APELDOORN – Donderdagavond is rond 20:40 uur de DekaMarkt aan de Havikstraat in Apeldoorn overvallen. Het is al de 4e overval in een week tijd in Apeldoorn. Eerder werden de Kruidvat aan het Operaplein, Cafetaria De Maat aan de Imkersplaats en de Spar aan de Koning Lodewijklaan overvallen.

Het is niet bekend of er tijdens de overval iets buitgemaakt is. De overval vond vlak voor sluitingstijd plaats. De politie kwam na de melding met spoed met meerdere eenheden ter plaatse.

4e overval

Afgelopen zaterdagochtend 12 november werd de Kruidvat aan het Operaplein al overvallen. Daarbij wist de dader te ontkomen. Later op de zaterdagavond was Cafetaria De Maat aan de Imkersplaats het slachtoffer van een overval. Ook deze dader is nog steeds niet gevonden.

Een dag later, op zondag 13 november, werd de Spar aan de Koning Lodewijklaan in de avond overvallen. Hiervoor heeft de politie later een 20-jarige verdachte weten aan te houden.

Het is niet bekend of deze reeks overvallen een verband met elkaar hebben.

112 Apeldoorn

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een overval in Apeldoorn lees je in onze categorie 112 Nieuws Apeldoorn. Alle 112 alarmeringen uit Apeldoorn kan je live volgen via 112 meldingen Apeldoorn.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.