Redactie ongeval 0 reactie(s) di 13 december 2022, 17:19

Drie gewonden bij kop-staartbotsing op de Zutphensestraat in Apeldoorn

Laatste update: 2 maanden geleden

APELDOORN – Bij een kopstaart botsing op de Zutphensestraat in Apeldoorn zijn dinsdagmiddag zeker drie mensen gewond geraakt. Twee van hen zijn per ambulance naar het ziekenhuis overgebracht.

Het ongeluk gebeurde rond 16.00 uur ter hoogte van de verkeerslichten van de Ecofactorij. Voor de verkeerslichten stonden drie auto’s te wachten totdat het verkeerslicht op groen zou gaan. Een automobiliste merkte te laat op dat haar voorgangers stil stonden en botste vol achterop haar voorganger, die weer doorschoot naar de auto daarvoor. In totaal raakten vier auto’s beschadigd bij het ongeluk.

De hulpdiensten kwamen met spoed ter plaatse, naast twee brandweerwagens en meerdere politiewagens, kwamen ook drie ambulances ter plaatse. Het ambulancepersoneel heeft zes mensen nagekeken. Drie van hen liepen verwondingen op. Twee van hen moesten per ambulance worden overgebracht naar het ziekenhuis. De derde moest bij aanhoudende klachten de huisarts raadplegen.

Van de vier beschadigde voertuigen moesten er twee worden afgesleept. Deze waren door de klap namelijk fors beschadigd geraakt. De overige twee auto’s konden op eigen kracht verder.

Door de aanrijding was een deel van de Zutphensestraat in de richting van de A1 (Zutphen) afgesloten. Dit leidde tot een behoorlijke verkeersopstopping vanaf Apeldoorn. Het verkeer kwam in een stilstaande file terecht van zo’n 3 kilometer.

Na ruim een uur was de weg weer vrij.

Deel dit artikel

112 Melding

16:03:00 13-12-22 P 1 BON-01 HV weg letsel N345 Re - Zutphensestraat Apeldoorn 069291 063331 Brandweer Apeldoorn (Wilmersdorf) (Bevelvoerder)

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Liever geen cookies voor gepersonaliseerde advertenties? Ga naar onze Privacy pagina en pas je keuze aan.