E-biker gewond bij valpartij in Ugchelen
Redactie ongeval 0 reactie(s) do 23 juni 2022, 12:29

E-biker gewond bij valpartij op fietspad langs de Otterloseweg in Ugchelen

Laatst bijgewerkt: donderdag 15:32 uur
UGCHELEN – Een man is donderdagochtend gewond geraakt nadat hij met zijn e-bike hard ten val was gekomen op het fietspad langs de Otterloseweg bij Ugchelen.

De man reed samen met drie andere fietsers op zijn e-bike van Hoenderloo richting Ugchelen toen hij ter hoogte van ‘t Leesten van de weg raakte en ten val kwam. De weg loopt daar schuin naar beneden waardoor je veel sneller naar beneden gaat. Vermoedelijk is de man daardoor de controle kwijt geraakt en is hij in de berm terecht gekomen. De man lag ook in de berm tussen het hoge gras.

Twee ambulances en de politie waren snel ter plekke. De man werd door het ambulancepersoneel onderzocht en behandeld waarna hij per ambulance werd overgebracht naar het ziekenhuis.

Gedurende de hulpverlening werd het fietspad tijdelijk geblokkeerd door de hulpverleningswagens.

De fiets van de man liep wat schade op.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.