Redactie ongeval 0 reactie(s) wo 18 januari 2023, 12:47

Enorme ravage op rotonde in Epe nadat vrachtwagen kantelt

EPE – Op de rotonde de Meent met de Padland in Epe is vandaag een vrachtwagen gekanteld. De weg en het naastgelegen fietspad liggen bezaaid met schroot. De chauffeur is door de hulpdiensten uit de vrachtwagen bevrijdt en met spoed naar het ziekenhuis overgebracht.

Het ongeluk gebeurde rond 10.15 uur. De vrachtwagen kantelde door een nog onbekende oorzaak tijdens het nemen van de rotonde. De hulpdiensten kwamen massaal ter plaatse. Naast meerdere politiewagens en een ambulance, kwam ook de brandweer ter plaatse. De chauffeur is door de hulpdiensten via de voorruit uit zijn cabine bevrijdt waarna hij door het ambulancepersoneel werd nagekeken. De chauffeur werd uiteindelijk met spoed overgebracht naar het ziekenhuis.

De Meent is tussen de Oenerweg en de N309 afgesloten. De gemeente heeft hekken geplaatst.

De vrachtwagen zal door een berger moeten worden afgesleept. Naar verwachting is de weg nog tot halverwege de middag afgesloten.

Deel dit artikel

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.