Logo 112Apeldoorn

Redactie inbraak 0 reactie(s) za 18 maart 2023, 5:19

Enorme schade na kraak bij juwelier in het centrum van Vaassen

VAASSEN – De politie is in Vaassen een groot onderzoek gestart na een inbraak op juwelier Meiling. Bij de kraak is vermoedelijk het een en ander buitgemaakt.

Rond 03.30 uur kreeg de politie een melding dat er een inbraak zou zijn geweest op de juwelier die gevestigd zit aan de Dorpstraat in het hartje van Vaassen. De politie kwam met meerdere wagens ter plaatse en kamde de omgeving uit op zoek naar de verdachte(n). Voor zover bekend is er (nog) niemand aangehouden.

Bij aankomst troffen de agenten een groot gat aan in de ruit van het winkelpand. Ook waren meerdere vitrines in de winkel kapot geslagen. Dat duidt er volgens de politie op dat de verdachte(n) bij de inbraak het een en ander zouden hebben buitgemaakt. Onderzoek zou dit echter moeten uitwijzen.

De politie heeft de omgeving rondom de juwelier afgezet. De forensische opsporing doet onderzoek. Zij zullen onder meer sporen gaan veilig stellen.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.