Redactie ongeval 0 reactie(s) do 22 december 2022, 1:28

Jonge vrouw overleden bij ernstig ongeval op de Zutphensestraat in Apeldoorn

Laatst bijgewerkt: donderdag 15:42 uur
APELDOORN – Op de Zutphensestraat in Apeldoorn, onderaan de afrit van de snelweg A1, zijn vanavond rond half elf twee auto’s hard op elkaar gebotst.

De 19-jarige bestuurster uit Stokkum is aan haar verwondingen overleden in het ziekenhuis. Zij zat alleen in de auto. Een 44-jarige man uit Apeldoorn en zijn drie inzittenden van het andere voertuig raakten amper gewond. De bestuurder is negatief getest op alcohol en drugs.

De auto’s werden door de crash totaal vernield.

Een traumateam is per auto naar het ongeval gekomen om medische assistentie te verlenen. De traumahelikopter kon vanwege het slechte weer niet opstijgen.

De afrit van de A1 richting Apeldoorn en de Zutphensestraat zijn vanaf de snelweg richting Apeldoorn volledig afgesloten. De Verkeers Ongevallen Analayse (VOA) is al op de plek van het ongeval voor nader onderzoek. De afsluiting van de Zutphensestraat gaat nog zeker enkele uren duren.

Deel dit artikel

112 Melding

22:34:40 21-12-22 P 1 BON-11 HV weg letsel N345 Li - Zutphensestraat 4,5 Apeldoorn 062671 Brandweer Apeldoorn (Hoofdpost) (Beroepsploeg)

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.