Logo 112Apeldoorn

Redactie brand 0 reactie(s) ma 26 juni 2023, 4:51

Felle brand in bouwcontainer aan de Anklaarseweg in Apeldoorn

APELDOORN – Een felle brand in een bouwcontainer vol met afval zorgde ervoor dat de Apeldoornse brandweerlieden afgelopen nacht hun handen vol hadden.

Rond 00.30 uur zag een voorbijganger vlammen uit de container komen langs de Anklaarseweg stond. De vlammen sloegen al meters hoog uit de container en raakte bijna de takken van een boom die in de buurt stond. Ook het gras naast de container begon met branden. Bij de brand kwam veel rookontwikkeling vrij. De brandweer kwam met spoed ter plaatse en hadden het vuur snel onder controle. Daarmee was nog niet de klus geklaard. De container lag namelijk vol met afval en moest daarom volledig vol gegooid worden met water. Een waterwagen kwam ter plaatse om de container vol te laten lopen met water.

Na ruim een uur keerde de brandweer terug richting de kazerne. De oorzaak van de brand is niet bekend.

112 Apeldoorn

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een brand in Apeldoorn lees je in onze categorie 112 Nieuws Apeldoorn. Alle 112 alarmeringen uit Apeldoorn kan je live volgen via 112 meldingen Apeldoorn.

112 Melding

00:25:55 26-06-23 P 2 BON-05 BR container Anklaarseweg Apeldoorn 062631 Brandweer Apeldoorn (Hoofdpost) (Beroepsploeg)

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.