Felle brand in bouwcontainer aan de Ruys de Beerenbrouckstraat
Redactie brand 0 reactie(s) zo 03 juli 2022, 6:20

Felle brand in bouwcontainer aan de Ruys de Beerenbrouckstraat

Laatst bijgewerkt: zondag 16:24 uur
APELDOORN – Een felle brand in een bouwcontainer aan de Ruys de Beerenbrouckstraat in Apeldoorn werd in de nacht van zaterdag op zondag ontdekt door een buurtbewoner die vanuit zijn slaapkamer raam keek.

De brandweer werd rond 00.30 uur gealarmeerd voor een autobrand. De brandweer kwam met spoed ter plaatse en zag bij het inrijden van de straat een felle vlammenzee. Al snel werd duidelijk dat er geen auto in brand stond maar een volle bouwcontainer. De vlammen sloegen hoog uit de container en ook kwam er veel rookontwikkeling vrij.

De brandweerlieden wisten het vuur snel onder controle te krijgen waarna de meeste vlammen er vanaf waren. Wel was er gedurende de nablus werkzaamheden wel sprake van flinke rookontwikkeling.

Doordat de container helemaal vol lag met van alles en nog wat, werd besloten om er een kraan bij te laten komen om de container deels leeg te halen zodat de brandweerlieden alles konden nablussen en zeker wisten dat er geen overige vuurhaarden waren.

Na een inzet van zo’n bijna 2 uur keerde de brandweer terug richting de kazerne. De oorzaak van de brand is vermoedelijk brandstichting, omwonenden zouden een knal hebben gehoord waarna de brand werd ontdekt.

Deel dit artikel

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.