Logo 112Apeldoorn

Redactie ongeval 0 reactie(s) di 05 september 2023, 9:21

Fietser (84) aangereden door auto op de Heemradenlaan in Apeldoorn

Laatst bijgewerkt: dinsdag 5 sep 2023 om 16:21 uur

APELDOORN – Een 84-jarige man is dinsdagochtend gewond geraakt bij een ongeluk op de Heemradenlaan in Apeldoorn. De man werd tijdens het fietsen aangereden door een automobilist. Hij is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

Het ongeluk gebeurde rond 08.15 uur op de kruising met de Schoutenveld. De hulpdiensten waren snel ter plaatse. De man reed met zijn fiets over het fietspad langs de Heemradenlaan toen het mis ging. Een automobilist zag tijdens het oprijden van de Heemradenlaan, vanuit de Schoutenveld, de fietser over het hoofd met een botsing tot gevolg. De man kwam op het asfalt terecht en raakte gewond.

De toegesnelde hulpdiensten ontfermden zich over de gewonde man. Hij is ter plekke nagekeken door ambulancepersoneel. Zij besloten dat de man uiteindelijk toch mee moet naar het ziekenhuis voor verdere controle en behandeling. De automobilist kwam met de schrik vrij.

De fiets liep evenals de auto wat schade op. De automobilist kon na het afleggen van een verklaring zijn weg vervolgen. De fiets is in een politiebusje geladen en wordt bij de man thuis gebracht.

112 Apeldoorn

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een ongeval in Apeldoorn lees je in onze categorie 112 Nieuws Apeldoorn. Alle 112 alarmeringen uit Apeldoorn kan je live volgen via 112 meldingen Apeldoorn.

112 Melding

08:16:24 05-09-23 Aanrijding letsel Heemradenlaan Schoutenveld Apeldoorn 537089 Politie Noord en Oost-Gelderland (Infocode)

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.