Logo 112Apeldoorn

Redactie ongeval 0 reactie(s) wo 11 januari 2023, 15:10

Fietsster klapt hard op de voorruit van auto en raakt zwaargewond [update]

Laatst bijgewerkt: donderdag 12 jan 2023 om 15:30 uur

APELDOORN – Een fietsster is woensdagmiddag zwaargewond geraakt bij een botsing met een auto in Apeldoorn. Het slachtoffer is met spoed naar het ziekenhuis in Zwolle gebracht.

Het ongeluk gebeurde vanmiddag op de kruising van John F. Kennedylaan en Henri Dunantlaan. Om nog onbekende reden botsten de fietsster en auto hard op elkaar. Hierbij is de fietsster op de voorruit van de auto geklapt en zwaargewond geraakt.

Een traumahelikopter vloog de ambulance die richting Zwolle reed, tegemoet voor een rendez-vous. Onderweg is na de landing een trauma-arts in de ambulance gestapt en meegereden naar het ziekenhuis.

Wat is een Rendez-Vous?

Een rendez-vous betekent dat de ambulance en de traumahelikopter een landingslocatie afspreken. Op deze plaats kan de trauma arts instappen bij de ambulance, op weg naar het ziekenhuis.

Update

De hulp mocht niet baten. Het slachtoffer, een 77-jarige vrouw uit Apeldoorn, is later in het ziekenhuis aan haar verwondingen overleden, zo meldt de politie vandaag.

112 Apeldoorn

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een ongeval in Apeldoorn lees je in onze categorie 112 Nieuws Apeldoorn. Alle 112 alarmeringen uit Apeldoorn kan je live volgen via 112 meldingen Apeldoorn.

Locatie

112 Melding

12:42:51 11-01-23 Aanrijding letsel John F. Kennedylaan Henri Dunantlaan Apeldoorn Politie Noord en Oost-Gelderland (Infocode)

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.