Redactie ongeval 0 reactie(s) zo 23 januari 2022, 17:23

Fietser naar het ziekenhuis na ongeval in Loenen

Laatst bijgewerkt: zondag 17:23 uur
LOENEN – Bij een ongeluk op de Hoofdweg in Loenen is zondagmiddag een fietser gewond geraakt. Een automobilist zag de fietser over het hoofd met een botsing tot gevolg.

Het ongeval gebeurde iets na 13.30 uur nadat een automobilist, die vanaf de Molenallee, de Hoofdweg op wilde rijden. Hij zag hierbij echter een fietser te laat met een botsing tot gevolg. De fietser kwam hard ten val en raakte gewond.

Hulpdiensten kwamen met spoed ter plaatse en ontfermde zich over de man. Hij werd door het ambulancepersoneel ter plaatse onderzocht en behandeld waarna hij voor verdere behandeling werd overgebracht naar het ziekenhuis.

Zowel de fiets als auto hebben bij de botsing wat schade opgelopen. De agenten hebben van zowel getuigen als van de bestuurder van de auto een verklaring opgenomen.

Deel dit artikel

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.