Logo 112Apeldoorn

Redactie ongeval 1 reactie(s) vr 17 november 2023, 17:43

Meisje (15) overleden bij ernstig ongeval op de Deventerstraat in Apeldoorn

Laatst bijgewerkt: vrijdag 17 nov 2023 om 20:11 uur

APELDOORN – Bij een zeer ernstig ongeluk op de Deventerstraat in Apeldoorn is een 15-jarig meisje uit Apeldoorn overleden. Het slachtoffer overleed ter plekke aan haar verwondingen.

Het ongeluk gebeurde op de parallelweg van de drukke N344 tussen Apeldoorn en Twello. Ter hoogte van het viaduct van de A50 ging het gruwelijk mis. Door een nog onbekende oorzaak kwam een personenauto met het meisje op de fiets in botsing.

Meerdere ambulances, brandweerwagens en een traumahelikopter kwamen met spoed ter plaatse. De brandweer heeft schermen geplaatst om het zicht af te nemen voor voorbijgangers. De traumahelikopter landde in een weiland naast het ongeluk.

Het ambulancepersoneel heeft zich samen met het mobiel medisch team enige tijd ontfermd over het gewonde slachtoffer. Desondanks is het slachtoffer ter plekke overleden aan haar verwondingen.

De politie heeft de omgeving afgezet met linten en gaan sporenonderzoek doen. De verkeersongevallen analyse van de politie komt ter plaatse voor onderzoek.

Meer 112 Nieuws Apeldoorn

💬 Blijf op de hoogte via onze Facebookpagina 112Apeldoorn. Reageer en discussieer

📰 Volg de laatste 112 berichtgeving altijd via 112 Nieuws Apeldoorn

🔔 Alle 112 alarmeringen uit de regio Apeldoorn kan je live volgen via P2000 Apeldoorn

📧 Deel jouw nieuws via dit formulier

✏️ Tikfout gezien? Laat het weten via ons contactformulier

112 Apeldoorn

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een ongeval in Apeldoorn lees je in onze categorie 112 Nieuws Apeldoorn. Alle 112 alarmeringen uit Apeldoorn kan je live volgen via 112 meldingen Apeldoorn.

112 Melding

16:11:27 17-11-23 A1 Ambu 08993 - Deventerstraat/Balustrade Apeldoorn Rit 303067 MKA NOG Traumaheli Lifeliner 3 - MMT Ambulance GelderlandZuid

Reacties

1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.