Logo 112Apeldoorn

Redactie ongeval 0 reactie(s) vr 16 juni 2023, 20:00

Fietser steekt de Arnhemseweg over en wordt aangereden door auto

APELDOORN – Een fietser is vrijdagavond geschept door een automobiliste op de Arnhemseweg in Apeldoorn. De fietser raakte gewond aan zijn hoofd en is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

Het ongeluk gebeurde rond 19.15 uur toen de fietser de Arnhemseweg over wilde steken maar door een automobiliste werd geschept. De fietser kwam enkele meters verderop tot stilstand en liep een forse hoofdwond op. Toegesneld ambulancepersoneel heeft de man ter plekke nagekeken en behandeld. Vervoer naar het ziekenhuis bleek noodzakelijk omdat de verwondingen van de man dermate waren dat deze in het ziekenhuis verder moesten worden behandeld.

De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeluk. Zo worden onder andere verklaringen opgenomen van de betrokkenen en getuigen. Ook worden er foto’s gemaakt en is er overleg met de verkeersongevallen analyse van de politie.

De Arnhemseweg is vanaf het centrum in de richting van de Aluminiumweg volledig afgesloten.

112 Melding

19:18:50 16-06-23 Aanrijding letsel Arnhemseweg Apeldoorn 327506 Politie Noord en Oost-Gelderland (Infocode)

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.