Logo 112Apeldoorn

Redactie ongeval 3 reactie(s) di 13 juni 2023, 19:00

Fietsster gewond bij aanrijding met auto, omstander valt flauw

APELDOORN – Op de Europaweg kruising jachtlaan in Apeldoorn is vanmiddag omstreek 16:20 een fietster geschept door een auto. De witte auto en fietster hebben tegelijk groen licht gehad waardoor de bestuurder van de witte auto de fietster over het hoofd heeft gezien.

De vrouw op de E-bike kwam ongelukkig neer waarvoor er een ambulance met spoed ter plaatse kwam. De vrouw is in een vacuüm-matras in de ambulance gelegd en is met spoed afgevoerd naar het ziekenhuis.

Tijdens het incident waren er veel omstanders aanwezig. Eén van de omstanders is door onbekende redenen flauw gevallen, hierover heeft de ambulancedienst zich ontfermd. De politie was met 5 auto’s aanwezig en 2 auto’s van team verkeer. Deze hebben gezorgd voor de doorstroming van het verkeer.

112 Melding

18:09:21 13-06-23 Aanrijding letsel Jachtlaan Europaweg Apeldoorn 318406 Politie Oost-Nederland (Verkeersongevallenanalyse)

Reacties

3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.