Logo 112Apeldoorn

Redactie ongeval 0 reactie(s) do 17 november 2022, 17:22

Fietsster gewond bij ongeval op de Oude Apeldoornseweg in Apeldoorn

APELDOORN – Een fietsster is donderdagochtend gewond geraakt bij een ongeluk op de Oude Apeldoornseweg in Apeldoorn. De vrouw werd per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

Even voor acht uur ging het mis toen de fietsster de weg over wilde steken en daarbij de automobilist over het hoofd zag. De vrouw botste hard op de auto en kwam ten val. Omstanders schoten direct te hulp en belden 112. De politie en ambulancedienst kwamen met spoed ter plaatse en ontfermden zich over de gewonde vrouw. Na behandeling in de ambulance werd zij overgebracht naar het ziekenhuis.

De automobilist is erg geschrokken en heeft een verklaring afgelegd bij de politie. De voorruit van de auto liep een forse barst op. Ook de fiets van het slachtoffer liep behoorlijk wat schade op en wordt tijdelijk gestald bij een naastgelegen woning.

Vanwege het ongeluk was een deel van de weg tijdelijk afgesloten. Verkeer werd langs het ongeval heen geleid.

112 Apeldoorn

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een ongeval in Apeldoorn lees je in onze categorie 112 Nieuws Apeldoorn. Alle 112 alarmeringen uit Apeldoorn kan je live volgen via 112 meldingen Apeldoorn.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.