Logo 112Apeldoorn

Redactie ongeval 2 reactie(s) wo 23 augustus 2023, 11:18

Fietsster in Loenen botst tegen zijkant van bestelauto

LOENEN – Een fietsster is woensdagochtend gewond geraakt bij een ongeluk op de Eerbeekseweg in Loenen. De vrouw botste tegen de zijkant van een bestelauto en raakte gewond. Zij is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

Het ongeluk gebeurde even voor half 10. Door een nog onbekende oorzaak botste de vrouw tegen de zijkant van de bestelauto waarna zij hard ten val kwam. Hierbij raakte de vrouw gewond aan onder meer haar hoofd. Zij is door toegesneld ambulancepersoneel nagekeken en behandeld waarna zij is overgebracht naar het ziekenhuis. Er kwamen twee ambulances ter plaatse om hulp te bieden aan de vrouw.

De politie sloot vanwege het ongeluk een deel van de Eerbeekseweg af. Hierdoor ondervond het overige verkeer forse hinder. Het verkeer werd om en om langs het ongeluk geleid.

De politie heeft van de bestuurder van de bestelauto een verklaring opgenomen.

Zowel de fiets als de bestelauto liepen wat schade op.

112 Loenen

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een ongeval in Loenen lees je in onze categorie 112 Nieuws Loenen. Alle 112 alarmeringen uit Loenen kan je live volgen via 112 meldingen Loenen.

Reacties

2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.