Logo 112Apeldoorn

Redactie ongeval 0 reactie(s) di 23 mei 2023, 18:45

Fietsster naar het ziekenhuis na aanrijding met auto nabij winkelcentrum Anklaar

APELDOORN – Een fietsster is dinsdagmiddag gewond geraakt op de Sluisoordlaan in Apeldoorn. De vrouw is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

Rond 17.30 uur ging het mis nabij winkelcentrum Anklaar. Een automobilist die vanaf de Leonorestraat kwam en de Sluisoordlaan wilde oprijden zag de fietsster over het hoofd met een botsing tot gevolg. Een deel van de fiets kwam onder de auto terecht. De fietsster raakte gewond aan haar been en is door het toegesnelde ambulancepersoneel ter plekke onderzocht en behandeld. Zij werd uiteindelijk naar het ziekenhuis overgebracht voor nader onderzoek.

De politie heeft verklaringen opgenomen van getuigen en van de automobilist. In de auto zat ook nog een klein jongetje. Deze kreeg van agenten een trauma beertje om de schrik te verwerken.

Vanwege het ongeluk was de Leonorestraat enige tijd afgesloten. Zowel de fiets als auto liepen bij het ongeluk de nodige schade op.

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.