Logo 112Apeldoorn

Redactie ongeval 1 reactie(s) wo 11 januari 2023, 21:19

Frontale aanrijding op de Vlijtseweg in Apeldoorn na voorrangsfout

APELDOORN – Op de Vlijtseweg in Apeldoorn zijn vanavond twee auto’s frontaal op elkaar gebotst na een voorrangsfout van een van de voertuigen. Bij het ongeval raakte een vrouw gewond.

Het ging mis rond 19:30 uur op de kruising met de Laan van Kerschoten. De bestuurder van de zwarte auto wilde vanaf de Laan van Kerschoten de Vlijtseweg opdraaien, maar gaf daarbij geen voorrang aan de witte auto die aan kwam rijden. De hulpdiensten waaronder de brandweer kwamen met spoed ter plaatse.

Hierop volgde een botsing waarbij de bijrijder in de zwarte auto moest worden bevrijd door de brandweer. Het toegesnelde ambulancepersoneel heeft de vrouw gecontroleerd waarna zij met mogelijk nek- en rugklachten naar het ziekenhuis is vervoerd.

Beide voertuigen raakten zwaar beschadigd en moesten door een berger worden weggesleept.

112 Apeldoorn

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een ongeval in Apeldoorn lees je in onze categorie 112 Nieuws Apeldoorn. Alle 112 alarmeringen uit Apeldoorn kan je live volgen via 112 meldingen Apeldoorn.

112 Melding

19:35:17 11-01-23 P 1 BON-06 HV weg letsel Vlijtseweg Apeldoorn 069291 062631 Brandweer Apeldoorn (Hoofdpost) (Beroepsploeg)

Reacties

1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.