Logo 112Apeldoorn

Redactie brand 0 reactie(s) vr 05 mei 2023, 13:27

Geparkeerde auto loopt forste schade op na brand door kortsluiting

APELDOORN – Een geparkeerde auto heeft vrijdagmiddag op de Ontvangst in Apeldoorn forse schade opgelopen nadat deze door vermoedelijk kortsluiting vlam vatte.

Rond half één kreeg de brandweer een melding binnen dat een geparkeerde auto in brand stond. Een voorbijganger merkte op dat de auto vol rook stond en er rook uit de auto kwam. Hierop besloot hij alarm te slaan bij de brandweer. Bij aankomst van de brandweer bleek het grootste vuur al te zijn gedoofd. De brandweer heeft de brand na geblust. De auto heeft forse schade opgelopen en zal door een berger moeten worden afgesleept.

De oorzaak van de brand is een technisch mankement in het dashboard van de auto. Deze is ook grotendeels weg gebrand.

112 Apeldoorn

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een brand in Apeldoorn lees je in onze categorie 112 Nieuws Apeldoorn. Alle 112 alarmeringen uit Apeldoorn kan je live volgen via 112 meldingen Apeldoorn.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.