Logo 112Apeldoorn

Redactie brand 0 reactie(s) vr 15 september 2023, 5:46

Geparkeerde Tesla in Ugchelen volledig uitgebrand

UGCHELEN – Een felle brand in een geparkeerde Tesla aan de Batenburg in Ugchelen zorgde voor meters hoge vlammen. De auto brandde volledig uit. Over de oorzaak van de brand is niets bekend.

Rond 02.30 uur kreeg de brandweer een melding binnen dat er een geparkeerde auto in brand stond. Bij aankomst van de brandweer sloegen de vlammen al meters hoog de lucht in en stond de Tesla al volledig in brand. Tijdens het blussen van de brand waren er meerdere explosies te horen. Zo knalde onder andere een deel van de airbag uit de auto.

Door het snelle optreden van de brandweer is overslag naar een naastgelegen schuur voorkomen.

De oorzaak van de brand is nog onduidelijk. De zwaar beschadigde Tesla zal door een berger moeten worden afgesleept.

112 Ugchelen

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een brand in Ugchelen lees je in onze categorie 112 Nieuws Ugchelen. Alle 112 alarmeringen uit Ugchelen kan je live volgen via 112 meldingen Ugchelen.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.