Redactie brand 0 reactie(s) vr 17 december 2021, 21:53

Gewonde bij brand in flat aan de Magnesiumweg in Apeldoorn

Laatst bijgewerkt: vrijdag 21:54 uur
APELDOORN – Bij een brand in een flat aan de Magnesiumweg in Apeldoorn is vrijdagavond één persoon gewond geraakt. De vlammen braken rond 18.45 uur uit door onbekende oorzaak.

De brand woedde op de vierde verdieping onder het dak van de flat. De brandweer meldde aanvankelijk dat het vuur onder controle was, maar een uur na het uitbreken van de brand kwamen de vlammen ineens uit het dak.

Volgens de veiligheidsregio kwam dat doordat de brandweer een gat in het dak moest maken om rook en hitte uit de woning te verdrijven. Door het gat sloegen korte tijd vlammen naar buiten. Toch was de situatie snel weer onder controle.

De gewonde man is door de brandweer uit de woning gehaald en door ambulancepersoneel behandeld. Bewoners van andere woningen moesten tijdelijk hun huis verlaten. Het is nog onduidelijk wanneer zij weer naar binnen kunnen.

Deel dit artikel

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.