Redactie overig 0 reactie(s) za 08 april 2023, 8:12

Gewonde bij geweldsincident aan de Gentiaanstraat, busje vernield

Laatst bijgewerkt: zaterdag 08:13 uur
APELDOORN – Bij een flat aan de Gentiaanstraat in Apeldoorn heeft zaterdagmorgen een geweldsincident plaatsgevonden. Een man raakte daarbij gewond. Ook werd een vernield busje aangetroffen.

De politie kreeg rond 5.00 uur een 112melding van een steekincident aan de Gentiaanstraat. Of er daadwerkelijk is gestoken, is niet duidelijk. De gewonde man is ter plekke behandeld door ambulancepersoneel. De man is daarna aangehouden, net als een andere man die ook mee moest naar het politiebureau.

Vernielde bus

De vernielde bus zou van een van de mannen zijn. Het voertuig had schade aan de bestuurderskant. Zo was de ruit gesneuveld. De politie, die met meerdere eenheden ter plaatse was, heeft de bus meegenomen voor onderzoek.

Wat de aanleiding was voor de ruzie op straat, is niet bekend. Agenten hebben van meerdere getuigen een verklaring opgenomen. Rond 5.45 uur keerde de rust terug bij de flat.

Deel dit artikel

Locatie

112 Melding

05:02:28 08-04-23 Steekincident Gentiaanstraat Apeldoorn Politie Noord en Oost-Gelderland (Infocode)

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.