Redactie misdaad 3 reactie(s) zo 02 januari 2022, 16:14

Gewonde bij steekincident in Apeldoorn, verdachte uit Amersfoort aangehouden

APELDOORN – Bij een steekincident in Apeldoorn is zondagmiddag een 46-jarige man uit Apeldoorn gewond geraakt. De steekpartij gebeurde in een woning. De gewonde persoon liep vervolgens naar een snackbar in winkelcentrum De Eglantier. Daar werd de politie ingeseind. De man is vervolgens overgebracht naar het ziekenhuis.

In een nabijgelegen appartementencomplex aan de Viltmakersdonk is in een woning een 26-jarige man uit Amersfoort als verdachte aangehouden. De verdachte is overgebracht naar het politiebureau.

4 2 stemmen
Tip of opmerking? ✉️ ons!
Deel dit artikel

Video

Locatie

Reacties

3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Apeldoorn
Apeldoorn (@guest_60)
Offline
2 januari 2022 18:59

Meneer met rastaharen had gewoon de pech dat die net van de winkels afkwam en toevalig ook een donkere huidskleur heeft want dat is de reden dat meneer werd aangehouden! In de stentor staat dat er 2 man zijn aangehouden en zijn vrijgelaten maar nog wel verdachte zijn daaruit zou je suggereeren dat meneer met rastaharen en blauw vest/jas ook een verdachte is, dus mijn vraag is waarom knippen jullie meneer er niet uit want je zijn gezicht niet maar iedereen die hier in de wijk woont zou meneer volgende keer gelijl herkennen als 1 van de daders want hoeveel rasta’s zijn er nou in de maten?

Ron
Ron (@guest_61)
Offline
Antwoord aan  Apeldoorn
2 januari 2022 19:23

Apeldoorn

Begrijpend lezen is toch niet zo moeilijk er staat namelijk niet dat de 2 eerder opgepakte personen verdachten zijn, maar als getuigen gehoord zullen worden zo komen de praatjes in de wereld

Anoniempje
Anoniempje (@guest_62)
Offline
3 januari 2022 12:02

Iedereeen heeft het over de verdachte en dat soort dingen.
Wat mij enorm bezig houdt is hoe het met het slachtoffer is nu.
Helaas lezen we daar nog niets van terug hoop dat het slachtoffer het goed maakt naar omstandigheden het heeft op mij een behoorlijke inpact gehad allemaal

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons