Redactie overig 0 reactie(s) wo 05 januari 2022, 3:14

Gewonde bij steekpartij in woning aan de Waalstraat in Apeldoorn Zuid

Laatst bijgewerkt: woensdag 03:14 uur
APELDOORN – Bij een steekincident aan de Waalstraat in Apeldoorn Zuid is dinsdagavond, vlak voor middernacht, een man gewond geraakt. Hij werd per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

De melding van het steekincident kwam rond 23.45 uur binnen bij de meldkamer. Meerdere politiewagens en een ambulance waren snel ter plaatse. Ook een traumahelikopter werd opgeroepen.

Het slachtoffer, een man, werd na behandeling en onderzoek ter plaatse, overgebracht naar het ziekenhuis. De gealarmeerde traumahelikopter bleek niet nodig en werd halverwege terug gestuurd.

De politie heeft de omgeving rondom de plek van waar het steekincident zou hebben plaatsgevonden, groots afgezet met linten.

De aanleiding van het steekincident is nog onduidelijk en wordt onderzocht. Leden van de recherche en de forensische opsporing kwamen ter plaatse voor onderzoek. Een speurhond zocht in de omgeving naar sporen.

Een man werd rond 02.00 uur aangehouden. Hij werd overgebracht naar het politiebureau waar hij zal worden gehoord door de recherche. Zijn rol bij het incident wordt nog onderzocht.

De Waalstraat werd uren volledig afgesloten voor verkeer.

Deel dit artikel

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.