Redactie brand 0 reactie(s) wo 19 januari 2022, 6:04

Gezin met kinderen buiten vanwege brand in vaatwasser

Laatst bijgewerkt: woensdag 16:08 uur
APELDOORN – Een heel gezin heeft afgelopen nacht hun woning moeten verlaten vanwege een brand in de keuken. Hier stond een vaatwasser in brand.

Rond 01.00 uur werd de brand in de woning aan de Pottenbakkersdonk ontdekt waarna de bewoners, waaronder meerdere kinderen de woning uit moesten vluchten. De brandweer werd gebeld en was snel ter plaatse. Bij aankomst van de brandweer stond de woning al vol met rook. De brandweerlieden hadden het vuur snel onder controle en tilde de brandende vaatwasser naar buiten.

De bewoners stonden zonder kleren buiten. Brandweerlieden hebben de kinderen gewikkeld in speciale warmtefolie.

De oorzaak van de brand is vermoedelijk kortsluiting. De woning heeft aardig wat rookschade opgelopen. De brandweerlieden hebben de woning geventileerd waarna zij retour konden richting de kazerne.

Stichting Salvage kwam ter plaatse namens de verzekeraar en zal samen met de bewoners kijken of zij de nacht elders moesten door brengen of dat zij terug konden naar hun woning.

Deel dit artikel

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.