Redactie misdaad 0 reactie(s) vr 24 maart 2023, 18:11

Groot onderzoek in woning aan de Lange Grafte na aantreffen dode vrouw Wenum Wiesel

APELDOORN – De politie doet op dit moment onderzoek in een woning aan de Lange Grafte, een rustige nieuwbouwstraat nabij het centrum van Apeldoorn. Meerdere politiemensen zijn aanwezig, sommigen die naar binnen gaan dragen hoesjes om hun schoenen. Even voor zes uur heeft de dienst Forensische Opsporing een tent opgezet bij de woning. Er is veel recherche aanwezig.

Volgens de politie houdt het onderzoek verband met de zaak van de vrouw die gisteren dood werd aangetroffen in Wenum Wiesel.

Een getuige trof donderdagmorgen rond 7.45 uur een overleden vrouw aan in de berm aan de Wieselseweg in Wenum Wiesel. De politie is meteen een groot onderzoek gestart om haar identiteit en de doodsoorzaak te achterhalen. Het Team Grootschalige Opsporing is opgestart omdat het vermoeden is dat de vrouw elders door een misdrijf om het leven is gebracht en op de vind plek is achtergelaten.

Het lokale 112 nieuws elke avond in je mailbox?

Schrijf je dan hieronder in voor onze nieuwsbrief.


Deel dit artikel

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.