Redactie ongeval 0 reactie(s) di 11 oktober 2022, 6:54

Heftig ongeval op de A1 bij Uddel, wonder boven wonder kunnen inzittenden zelf uitstappen

Laatste update: 5 maanden geleden

UDDEL – Dinsdagmorgen heeft er een heftig ongeluk plaatsgevonden op de A1 bij Uddel. Een bakwagen botste daar achterop een vrachtwagen. Wonder boven wonder raakte de twee inzittenden van de bakwagen niet ernstig gewond, zij konden zelf uitstappen en naar de ambulance lopen.

Het ongeluk gebeurde rond 05.45 uur op de A1 van Apeldoorn richting Amersfoort ter hoogte van afrit Uddel. De bakwagen botste door een nog onbekende oorzaak achterop een trailer van een vrachtwagen. De klap is enorm geweest. De voorkant van de bakwagen is de cabine in geklapt waardoor het dashboard op nog geen 20 centimeter van de bijrijder heeft gezeten. Wonder boven wonder konden beide inzittenden, twee jongemannen, zelf uitstappen.

De hulpdiensten waaronder vier brandweerwagens, twee ambulances en een traumahelikopter werden opgeroepen. De brandweer kon al snel retour nadat duidelijk werd dat er niemand meer bekneld zat. De twee mannen werden in verschillende ambulances onderzocht waarna zij beide werden overgebracht naar het ziekenhuis in Apeldoorn. De opgeroepen traumahelikopter kon halverwege retour.

Vanwege het ongeluk is de rechterrijstrook afgesloten. Dit zorgt voor een lange file vanaf Apeldoorn in de richting van Amersfoort. Zodra de bakwagen is geborgen en de vrachtwagenchauffeur zijn weg heeft vervolgt kan de weg weer worden vrij gegeven.

Deel dit artikel

Locatie

112 Melding

05:48:37 11-10-22 P 1 BON-01 HV weg letsel A1 Li 69,0 Uddel 069291 062541 Brandweer Apeldoorn (Uddel) (Bevelvoerder)

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Liever geen cookies voor gepersonaliseerde advertenties? Ga naar onze Privacy pagina en pas je keuze aan.