Drugshandel XTC
Redactie evenement 0 reactie(s) wo 22 juni 2022, 15:34

Hoe ruikt xtc? Ervaar het vrijdag in het drugslab

Laatst bijgewerkt: woensdag 15:34 uur

APELDOORN – Vrijdag 24 juni staat op het Marktplein een escaperoom in de vorm van echt uitziend crystal meth-lab op het Marktplein. In deze escaperoom leert u hoe u de gevaren van ondermijning en een drugslab kan herkennen. De inloop is vrij en aanmelden is niet nodig. Het lab staat er tot 16.00 uur.

Week tegen ondermijning

Deze week is het de Week tegen ondermijning. Tijdens deze week gemeente, politie en andere overheidsdiensten aandacht aan het herkennen van de gevaren van ondermijning. Om ondermijnende criminaliteit tegen te gaan hebben we hun hulp nodig. Wilt u weten hoe u ondermijning kan herkennen, download de gratis app “Ondermijning”. De app is beschikbaar in App Store of Google Play. Ook kunt u veel informatie vinden op: www.nietondermijnneus.nl.

Ondermijning

Ondermijning is criminaliteit waarbij de onderwereld gebruik maakt van de bovenwereld. Het is een ernstige vorm van criminaliteit die vaak niet zichtbaar is maar (grote) financiële en economische schade kan aanrichten.

Ondermijning heeft veel gezichten. Voorbeelden zijn: fraude met betaalproducten (skimming o.a.), namaakproducten, oplichting via het internet, zorgfraude en productie van drugs.

Iets verdachts gezien? Meld het!

Vermoedens van ondermijnende criminaliteit kunt u melden via de politie (0900-8844) of via Meld Misdaad Anoniem (0800-7000 of www.meldmisdaadanoniem.nl) .

Deel dit artikel

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.