Drugshandel XTC
Redactie evenement 0 reactie(s) wo 22 juni 2022, 15:34

Hoe ruikt xtc? Ervaar het vrijdag in het drugslab

APELDOORN – Vrijdag 24 juni staat op het Marktplein een escaperoom in de vorm van echt uitziend crystal meth-lab op het Marktplein. In deze escaperoom leert u hoe u de gevaren van ondermijning en een drugslab kan herkennen. De inloop is vrij en aanmelden is niet nodig. Het lab staat er tot 16.00 uur.

Week tegen ondermijning

Deze week is het de Week tegen ondermijning. Tijdens deze week gemeente, politie en andere overheidsdiensten aandacht aan het herkennen van de gevaren van ondermijning. Om ondermijnende criminaliteit tegen te gaan hebben we hun hulp nodig. Wilt u weten hoe u ondermijning kan herkennen, download de gratis app “Ondermijning”. De app is beschikbaar in App Store of Google Play. Ook kunt u veel informatie vinden op: www.nietondermijnneus.nl.

Ondermijning

Ondermijning is criminaliteit waarbij de onderwereld gebruik maakt van de bovenwereld. Het is een ernstige vorm van criminaliteit die vaak niet zichtbaar is maar (grote) financiële en economische schade kan aanrichten.

Ondermijning heeft veel gezichten. Voorbeelden zijn: fraude met betaalproducten (skimming o.a.), namaakproducten, oplichting via het internet, zorgfraude en productie van drugs.

Iets verdachts gezien? Meld het!

Vermoedens van ondermijnende criminaliteit kunt u melden via de politie (0900-8844) of via Meld Misdaad Anoniem (0800-7000 of www.meldmisdaadanoniem.nl) .

Deel dit artikel

Locatie

Reacties

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

0
Wat vind jij? Laat een reactie achter!x
()
x