Logo 112Apeldoorn

Redactie ongeval 1 reactie(s) ma 11 september 2023, 16:35

Hoornaar vliegt auto binnen; bestuurder belandt met zijn voertuig in het Apeldoorns Kanaal

WENUM WIESEL – Een automobilist kreeg maandagmiddag de schrik van zijn leven toen er een grote hoornaar zijn auto binnen vloog en op zijn arm ging zitten. De man schrok dusdanig erg dat hij uiteindelijk met zijn auto in het naast gelegen kanaal terecht kwam.

Het voorval gebeurde rond 12.00 uur op Kanaal Noord tussen Apeldoorn en Vaassen. De automobilist reed in de richting van Apeldoorn toen het mis ging. De man had zijn raampje los vanwege de warmte en dacht een rustig ritje richting Apeldoorn te maken toen er plots via het geopende raam een grote hoornaar de auto binnen vloog en op de man zijn arm ging zitten. De man schrok en door zijn schrikreactie belandde hij met zijn Mercedes in het naastgelegen Apeldoorns Kanaal. De man wist via het dakraam van de auto zich zelf tijdig in veiligheid te brengen.

Toegesneld ambulancepersoneel heeft zich ontfermd over de bestuurder maar deze bleek behalve een nat pak geen verwondingen aan het voorval te hebben opgelopen. Zijn auto is daarin tegen afgeschreven.

Twee bergers hebben de auto met veel moeite uit het water weten te krijgen met een kraan. De auto staat inmiddels met vier wielen op het droge en wordt afgesleept.

De weg is inmiddels weer vrij gegeven en de automobilist is thuis gaan douchen.

112 Wenum Wiesel

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een ongeval in Wenum Wiesel lees je in onze categorie 112 Nieuws Wenum Wiesel. Alle 112 alarmeringen uit Wenum Wiesel kan je live volgen via 112 meldingen Wenum Wiesel.

Locatie

112 Melding

12:07:39 11-09-23 Voertuig te water Papegaaiweg Wenum Wiesel 554974 Politie Noord en Oost-Gelderland (Infocode)

Reacties

1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.