Logo 112Apeldoorn

Redactie ongeval 0 reactie(s) za 18 november 2023, 6:31

Hulpdiensten rukken uit voor ernstig ongeval op de Zwolseweg tussen Apeldoorn en Wenum Wiesel

WENUM WIESEL – Bij een ernstig auto-ongeluk op de Zwolseweg tussen Apeldoorn en Wenum Wiesel, is een man gewond geraakt. Het slachtoffer is met spoed per ambulance naar het ziekenhuis in Zwolle gebracht.

Rond 04.00 uur hoorden omwonenden van de Zwolseweg, een harde klap waarna zij gingen kijken. Buiten troffen zij een zwaar beschadigde auto aan die even daarvoor tegen een boom was geknald. De omwonenden belden direct 112.

Meerdere ambulances, brandweerwagens en een traumahelikopter werden opgeroepen en richting de Zwolseweg gestuurd. Laatst genoemde kon vanwege het weer niet vliegen. Het mobiel medisch team was genoodzaakt om per auto richting Apeldoorn te komen.

De toegesnelde hulpdiensten troffen ter plaatse een witte Peugeot aan waarvan de bijrijderskant volledig was ingedeukt. In het voertuig zat alleen de bestuurder. De bestuurder was aanspreekbaar, maar wel gewond. De brandweer heeft de deur moeten verwijderen om de bestuurder uit zijn benarde positie te kunnen bevrijden.

De gewonde bestuurder is daarna door ambulancepersoneel ter plekke nagekeken en behandeld. De komst van het mobiel medisch team, werd niet afgewacht. De ambulance vertrok met spoed naar het Isala ziekenhuis in Zwolle. Een politieauto volgde de ambulance naar het ziekenhuis.

De Zwolseweg was vanwege het ongeluk volledig afgesloten. De zwaar beschadigde auto is door een berger afgesleept. Nadat de bergingswerkzaamheden waren afgerond werd de weg weer vrijgegeven.

Het lokale 112 nieuws elke avond in je mailbox?

Schrijf je dan hieronder in voor onze nieuwsbrief.


112 Apeldoorn

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een ongeval in Apeldoorn lees je in onze categorie 112 Nieuws Apeldoorn. Alle 112 alarmeringen uit Apeldoorn kan je live volgen via 112 meldingen Apeldoorn.

112 Melding

04:02:39 18-11-23 Aanrijding letsel Zwolseweg Wenum Wiesel 729186 Politie Noord en Oost-Gelderland (Infocode)

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Apeldoorn

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Apeldoorn
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.