Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 14:07:53 Graag Contact Ovd-oc Oc Apeldoorn Prio Eenheid | Politie Noord en Oost-Gelderland (Infocode...
maandag 21 januari 2019
TOP NIEUWS

VANDAAG 21|01

WILP - In de nacht van zondag op maandag 21 januari heeft er op de snelweg A1 ter hoogte van Wilp een ernstig ongeval voorgedaan. Een auto raakte van de weg, ramde een afrastering en kwam op de naastgelegen weg tot stilstand.


Diverse hulpdiensten rukten uit, waaronder een traumahelikopter die op de snelweg landde. Eén inzittende raakte zwaargewond en is met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Een andere inzittende raakte lichtgewond.

 

De afdeling verkeersongevallenanalyse van de politie doet onderzoek. Mogelijk was er een vrachtwagen bij het ongeluk betrokken. Deze kwam even ...

GISTEREN 20|01

APELDOORN - Op zondag 20 januari heeft er rond 18:30 uur een ongeval plaatsgevonden op de Oesterzwam in Apeldoorn. Door nog onbekende oorzaak raakte de auto, welke onderweg was om een pizza's te bezorgen, van de weg en eindigde in de voortuin van een woning. Hierbij ramde het voertuig een muurtje.

 

Volgens omstanders was de automobilist op zoek naar een bepaald adres, maar werd hij afgeleid door een voorbijkomende scooter. De pizzabezorger kwam met de schrik vrij.

1/1

GISTEREN 20|01

APELDOORN - Er woedt brand op de zolderverdieping van een woning in de Coba Ritsemastraat in Apeldoorn. Het betreft een twee-onder-een-kap woning.


De bewoners hebben het huis op tijd kunnen verlaten, meldt de brandweer.

 

Blusvoertuigen en een hoogwerker zijn aanwezig om het vuur te bestrijden. Over de oorzaak van de brand is nog niets bekend.

GISTEREN 20|01

APELDOORN - Op woensdag 9 januari 2019 werd er in een flat aan de Einsteinlaan een hennepkwekerij aangetroffen. De hele woning was ingericht voor de hennepteelt en er stonden in totaal 454 hennepplanten.

 

De hennepplanten werden inbeslaggenomen en vernietigd. Er was sprake van diefstal stroom en één verdachte werd aangehouden.

 

Heeft u een vermoeden van hennepteelt in uw buurt? Laat het de politie weten via telefoonnummer 0900-844 of neem contact op met Meld Misdaad Anoniem tel: 0800-7000.

1/1

GISTEREN 20|01

APELDOORN - De politie had zaterdag een oproep via social media en onder meer deze website nodig om de identiteit van een ernstig gewonde vrouw in Apeldoorn te achterhalen. De oproep had succes, want familie van de vrouw meldde zich bij de politie.


De oudere vrouw had zaterdagmiddag rond 15.00 uur een ongeluk met haar fiets op de Koperweg in Apeldoorn. Daar waren geen anderen bij betrokken. De vrouw was niet aanspreekbaar, aldus een politiewoordvoerder.

 

De politie tastte in het duister over de identiteit van de vrouw en postte daarom foto's van haar fiets en kleding op social media. ...

ZATERDAG 19|01

REGIO - Van maandag 21 tot vrijdag 25 januari 2019 oefent het 42 Pantserinfateriebataljon van defensie in het gebied tussen Hoenderlo, Otterlo, Oud-Reemst, Groenendaal en Woeste Hoeve en Terlet.

 

De militairen verplaatsen zich per voertuig alleen over de openbare wegen.

DINSDAG 01|01

NEDERLAND - Het aantal incidenten tijdens oud en nieuw laat na twee jaar weer een stijging zien. Dat blijkt uit een eerste inventarisatie van Brandweer Nederland onder de 25 regio's. Het betreft vooral een toename van kleinere incidenten als containerbranden, afvalbranden en autobranden. Maar er zijn ook meerdere grotere (woning)branden geweest. Helaas is ook deze jaarwisseling weer sprake geweest van geweld tegen brandweermensen.

 

'De brandweer kreeg in totaal in de 25 regio's 4.222 oud en nieuw gerelateerde meldingen', zegt voorzitter Stephan Wevers van Brandweer Nederland. ...

Agenda

Zaterdag 16 maart

10:00
Kootwijkerbroek

Zaterdag 14 september

10:00
Hoogezand
Winterbanden moeten ook in Nederland verplicht worden
Aantal stemmen:
  2779
46%
  Ja! Veiligheid boven alles

54%
  Nee, we hebben geen winter hier

APELDOORN 24Webvertising