Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 16:53:31 Aanrijding Letsel Zwolseweg Wenum Wiesel Prio Eenheid | Politie Noord en Oost-Gelderland (Infocode)
dinsdag 11 mei 2021

TOP NIEUWS

VANDAAG 11|05

APELDOORN - De brandweer is dinsdagochtend gealarmeerd voor een dier op hoogte aan het Karnhuis in Apeldoorn. Een jonge kat zat boven op het dak van een woning en kon niet zelfstandig meer naar beneden.

 

De eigenaresse van de kat, belde de brandweer. Zij vond het zo zielig evenals meerdere buurtbewoners. De kat zat namelijk al zo'n 24 uur op het dak te miauwen. Ook vannacht hield het katje de bewoners wakker, de kat heeft namelijk de hele nacht nog op het dak gezeten.

 

De opgeroepen brandweerlieden waren snel ter plaatse. Met behulp van een hoogwerker en een schepnet werd ...

GISTEREN 10|05

APELDOORN - De hulpdiensten zijn maandag aan het begin van de avond ter plaatse gekomen op het station in Apeldoorn na een melding van een verdacht pakketje.

 

Een doos lag op een opmerkelijke plek op het station waarna het station werd ontruimd. Ook werd al het trein verkeer stil gelegd. Een expert van de politie is naar de doos gelopen en kon door het kiertje zien dat de doos leeg was.

 

De doos is geruimd waarna het station weer vrijgegeven kon worden.

GISTEREN 10|05

APELDOORN - De hulpdiensten zijn maandagmiddag 10 mei gealarmeerd voor een ongeval op de Vosselmanstraat in Apeldoorn. De aanrijding tussen drie voertuigen gebeurde ter hoogte van de Handelstraat, drie personen werden door het ambulancepersoneel gecontroleerd maar niemand hoefde mee naar het ziekenhuis.

 

De witte Volkswagen Polo wordt afgesleept door een berger. Het verkeer werd om en om langs het ongeval gestuurd, daardoor liep het verkeer in beide richtingen flinke vertraging op.

GISTEREN 10|05

APELDOORN - De brandweer is maandagmorgen gealarmeerd voor een gaslucht aan de Ecofactorij in Apeldoorn. Bij aankomst bleek er een flinke gaslekkage te zijn bij een tankstation waarbij het gas hard naar buiten spuwde. Daarop werd besloten om de omgeving af te zetten, een gebied van 100 meter werd afgezet en ook de Ecofactorij werd afgesloten voor al het verkeer.

 

Door de noodknop van het tankstation in te drukken werd de lekkage gestopt waarna het gebied weer vrijgegeven kon worden. Een specialist van het tankstation is in kennis gesteld.

ZONDAG 09|05

APELDOORN - In de nacht van zaterdag op zondag 9 mei is brand uitgebroken bij basisschool De Marke aan de Holtrichtersveld in Apeldoorn. Volgens 112 Meldingen Apeldoorn werd de brandweer om 02:22 uur gealarmeerd.

 

Bij aankomst van de brandweer sloegen de vlammen al uit het dak en was de rook in een groot deel van de Apeldoornsewijk de Maten te zien. De brandweer schaalde op naar 'grote brand' dit houdt in dat er drie blusvoertuigen ter plaatse komen. Naast de drie blusvoertuigen waren er ook twee waterwagens, een slangenwagen en ondersteund materiaal ...

GISTEREN 10|05

NEDERLAND - Vandaag wordt de website www.zelftestonderwijs.nl met een campagne op social media gelanceerd. Op de site kunnen studenten en medewerkers in het hoger onderwijs terecht om binnen een paar minuten gratis zelftesten aan te vragen. Sinds 26 april kunnen studenten ongeveer weer één dag per week fysiek onderwijs volgen op een hogeschool of universiteit.

 

Door iedere student en medewerker te voorzien van gratis zelftesten kunnen besmettingen snel worden opgespoord. Minister van Engelshoven roept daarom studenten op om zoveel mogelijk gebruik te gaan maken van de gratis ...

VRIJDAG 07|05

APELDOORN - Het gebouw van de politieacademie aan de Arnhemseweg moet grondig worden gerenoveerd. Daarom verhuizen de studenten van de politieacademie voor 1 jaar naar de Deventerstraat 46.

 

Vanaf 14 juni zal het pand officieel door de studenten in gebruik worden genomen. In verband met wat kleine aanpassingen kunt u binnenkort al bedrijvigheid zien rondom het pand.

Agenda

Zaterdag 22 mei

10:00
Lunteren

Headlines

Zomer- of wintertijd?
Aantal stemmen:
  354
40%
  Laten zoals het is

36%
  Hele jaar wintertijd

24%
  Hele jaar zomertijd

APELDOORN 24Webvertising