Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 17:09:00 Graag Oc Apeldoorn Bellen. Prio Eenheid | Politie IJsselland (Verkeersongevallenanalyse)
woensdag 19 juni 2019
TOP NIEUWS

VANDAAG 19|06

OTTERLO - Bij een frontale aanrijding op de Apeldoornseweg - N304 in Otterlo zijn woensdagochtenad rond 08:30 uur twee gewonden gevallen. Een traumahelikopter kwam terplekke om hulp te verlenen aan de bestuurders. Beide gewonden zijn per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.

 

Getuigen zagen hoe de bestuurster welke vanuit Ede richting Apeldoorn reed al geruime tijd slingerend over de weg reed. Vlak na de rotonde bij de dorpskern van Otterlo ging het mis toen de auto over de middenlijn reed en een tegemoetkomende auto schampte en daarna frontaal op een derde voertuig reed. De ...

GISTEREN 18|06

KOOTWIJK - Op de Asselseweg tussen Kootwijk en Hoog Soeren is dinsdagavond omstreeks 21:15 uur een cabriolet op zijn kant beland. In de auto zaten vier vrouwen ten tijde van het ongeval. De ambulancedienst kwam terplekke om vrouwen na te kijken, maar niemand hoefde mee naar het ziekenhuis.

 

De auto sloeg om toen het plotseling in de berm kwam en op de hoge bermrand botste.

GISTEREN 18|06

EERBEEK - De hulpdiensten zijn dinsdagmiddag groots uitgerukt voor een melding bij papierfabriek Neenah Coldenhove in Eerbeek.

 

Meerdere ambulances, brandweerwagens en een traumahelikopter kwamen ter plaatse. Volgens medewerkers van het bedrijf is een man onwel geworden waarna hij naar ten val is gekomen. Een hoogwerker van de brandweer moest de man naar beneden hijsen omdat de man dusdanig gewond was dat hij niet via de trap kon.

 

Een traumahelikopter uit Amsterdam landde op een parkeerterrein. Het slachtoffer is met spoed overgebracht naar het ziekenhuis in ...

MAANDAG 17|06

APELDOORN - Een man is maandag aan het einde van de middag gewond geraakt op de kruising Arnhemseweg - Chopinlaan in Apeldoorn. Omstanders boden eerste hulp in afwachting van de ambulance.

 

Twee ambulances en een politieauto waren snel ter plaatse. Het ambulancepersoneel heeft zich ontfermd over het slachtoffer waarna werd besloten de man mee te nemen naar het ziekenhuis.

 

Waardoor de man gewond is geraakt is nog onbekend. De man is met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis.

1/1

MAANDAG 17|06

APELDOORN - De hulpdiensten werden maandag aan het einde van de ochtend gealarmeerd voor een gevallen persoon in een woning aan de Schijnwerkershorst in Apeldoorn.

 

In de woning bleek een man te liggen die al meerdere dagen gewond in zijn woning lag. De man zou volgens een videocorrespondent gevallen zijn in zijn woning en kon niet zelfstandig opstaan waardoor hij ook geen hulp kon in schakelen.

 

De gealarmeerde hulpdiensten hebben de man geholpen. Naast de politie en ambulance werd ook de brandweer ter assistentie gevraagd om de man uit zijn woning te tillen.

 

De ...

GISTEREN 18|06

ZUTPHEN / BRUMMEN / BEEKBERGEN - De politie heeft dinsdag 18 juni vier verdachten aangehouden in een drugsonderzoek. Een 37-jarige man en een 35-jarige vrouw uit Brummen, een 35-jarige man uit Zutphen en een 22-jarige man uit Beekbergen worden verdacht van overtreding van de Opiumwet en witwassen. Agenten doorzochten acht panden en namen onder andere vuurwapens en geld in beslag.


Naar aanleiding van anonieme tips startte de politie in april 2018 een onderzoek. Het vermoeden bestond dat de aangehouden personen zich zouden bezighouden met hennepteelt, handel in softdrugs en het witwassen ...

WOENSDAG 12|06

BEEKBERGEN - De politie heeft een 28-jarige man uit Westervoort aangehouden die verdacht wordt van betrokkenheid bij een steekincident.


Zondagmorgen 9 juni werd een taxichauffeur neergestoken in het centrum van Beekbergen. De verdachte wist te ontkomen. De chauffeur is naar het ziekenhuis gebracht en de politie startte een onderzoek. Het gebied rondom de Van Schaffelaarweg was tijdelijk afgezet.

 

Woensdagochtend kon een verdachte aangehouden worden in deze zaak. Het onderzoek naar het incident loopt nog.

Agenda

Zaterdag 03 augustus

11:00
Stroe

Zaterdag 14 september

10:00
Hoogezand

Headlines

Kabinet wil telefoonverbod op de fiets
Aantal stemmen:
  3255
76%
  Goed idee!

15%
  Bekeur alleen appende fietsers

9%
  Gebruik telefoon op fiets is veilig

APELDOORN 24Webvertising