Laatste alarmering:
Datum gisteren Tijd 19:30:17 Bon-07 Brandgerucht Koningstraat Apeldoorn 067732 Prio Middel Eenheid | TS 7732 Apeldoorn Centrum

TS 7732 Apeldoorn Centrum

donderdag 21 maart 2019
TOP NIEUWS

GISTEREN 20|03

APELDOORN - Aan het Schoutenveld in Apeldoorn heeft woensdag 20 maart een overval plaatsgevonden op een woning. Na de overval is één persoon gevlucht.

 

De politie is in de omgeving opzoek naar de dader. Of er iets is buitgemaakt bij de overval is niet bekend. Bij de overval is een vrouw gewond geraakt. Volgens de politie was er bij de overval een blanke man van rond de 20 jaar bij betrokken 1.80, slank postuur.

1/1

DINSDAG 19|03

APELDOORN - Op dinsdag 19 maart is een meisje gewond geraakt nadat zij naar ten val kwam met haar fiets. Het meisje reed op de parallelweg van de Arnhemseweg in Apeldoorn.


Het meisje is na behandeling in de ambulance overgedragen aan haar ouders/verzorgers. De fiets liep enige schade op. Het door het eenzijdige ongeval liep het verkeer wat hinder op richting het centrum. Waardoor het meisje ten val kwam is niet bekend.

DINSDAG 19|03

BEEKBERGEN - Op dinsdagochtend 19 maart heeft er iets na 08.00 een aanrijding plaatsgevonden op de Arnhemseweg (N788) ter hoogte van Beekbergen.

 

De hulpdiensten waren snel ter plaatse. Beide bestuurders zijn gecontroleerd door het ambulancepersoneel maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis. De voertuigen raakten zwaar beschadigd en moesten worden afgesleept. Vanwege het ongeval was een rijbaan afgesloten. Het verkeer werd om het ongeval heen begeleid.


Door het ongeval ontstond er een grote file vanaf de afrit A50 richting Apeldoorn. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is niet ...

MAANDAG 18|03

APELDOORN - Een groenmedewerker is maandag 18 maart mishandeld op de Edisonlaan in Apeldoorn. De groenmedewerker heeft meerdere klappen gekregen. Omstanders schoten te hulpen en hebben de verdachte aangehouden in afwachting van de politie.

 

Over de aanleiding van de mishandeling is niets bekend.

ZONDAG 17|03

UDDEL - Op de afrit Kootwijk van de A1 bij Uddel is zondagavond rond 19:45 uur een auto van de weg geraakt en in de berm terecht gekomen. De bestuurder raakte daarbij gewond.

 

Hoe het ongeval precies gebeurde is niet duidelijk. In elk geval is zichtbaar dat de auto bij het ongeval meerdere bomen heeft geraakt en over de kop is geslagen.

 

Vanwege de hulpverlening was de afrit Kootwijk een behoorlijke tijd afgesloten.

GISTEREN 20|03

APELDOORN - In een woning in Apeldoorn heeft de politie woensdagochtend een hennepkwekerij opgerold. Ook vonden agenten ruim 14 kilo gedroogde hennep.


De politie deed de inval in de wijk Apeldoorn Zuidwest. In de woning is één aanhouding verricht. Het is niet bekend of het om de bewoner gaat.

 

De aangetroffen planten, drugs en apparatuur worden vernietigd.

VRIJDAG 15|03

APELDOORN - In de omgeving Musketiersveld / Landmetersveld heeft donderdag een steekincident plaatsgevonden en is een auto tegen een schutting gereden. Bij het steekincident is een 18 jarige man uit Apeldoorn gewond geraakt. Hij is overgebracht naar het ziekenhuis en de recherche doet onderzoek naar de toedracht.

 

Heeft u gisteren omstreeks 23:30 uur iets bijzonders gezien? neem dan contact op via 0900-8844 o.v.v. 2019113277.

Agenda

Zaterdag 11 mei

10:00
Harskamp

Zaterdag 18 mei

10:00
Apeldoorn

Zaterdag 14 september

10:00
Hoogezand

Headlines

Kabinet wil telefoonverbod op de fiets
Aantal stemmen:
  3255
76%
  Goed idee!

15%
  Bekeur alleen appende fietsers

9%
  Gebruik telefoon op fiets is veilig

APELDOORN 24Webvertising