Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 11:16:01 Graag Contact Oc Apeldoorn Prio Eenheid | Politie Oost-Nederland (Wildbeheereenheid...
vrijdag 23 augustus 2019
TOP NIEUWS

GISTEREN 22|08

BEEKBERGEN - Bij het Leger des Heils in Beekbergen heeft brand gewoed. Er komt dikke, zwarte rook uit het pand vanaf eerste verdieping, meldt de Veiligheidsregio Noord- en Oost-Gelderland. De brandweer is bezig het pand te ontruimen, en zoekt nog naar twee personen.


Het pand ligt aan de Dorpstraat, waar op het moment dat de brand uitbrak ook een markt gehouden werd. Die is inmiddels afgelast, twittert de Veiligheidsregio. Er wordt opgeroepen de hulpdiensten de ruimte te geven en de straat vrij te houden. In de buurt is een trauma-helikopter geland.

WOENSDAG 21|08

APELDOORN - De politie heeft woensdagochtend rond 09.50 uur een hennepkwekerij aangetroffen in een bedrijfspand aan het Jean Monnetpark in Apeldoorn. Het pand waar de hennepkwekerij werd aangetroffen stond te huur.

 

De planten en materiaal werden door het ontmantelingsteam verwijderd en vernietigd. De politie heeft op het terrein ook een paar voertuigen aangetroffen, vermoedelijk horen deze bij de kwekerij.

 

Het is nog niet bekend om hoeveel planten het gaat. De politie laat weten dat er een persoon is aangehouden. Netbeheerder Liander heeft de stroom afgesloten. De ...

1/1

DINSDAG 20|08

APELDOORN - Dinsdagmiddag, 20 augustus 2019, werd er aan de Treubstraat in Apeldoorn door spelende kinderen een vuurwapen in de struiken gevonden.


Dit vuurwapen lag in de struiken aan de zijde van Sahin Market. Heeft u iets gezien met betrekking tot hoe dit vuurwapen hier terecht is gekomen? Laat het de politie dan weten via 0900-8844.

DINSDAG 20|08

DEVENTER - Op dinsdag 20 augustus is de brandweer rond 18:00 uur uitgerukt naar de Roggestraat in Deventer. Een vrouw zat opgesloten in het toilet.

 

De brandweer probeerde met een hoogwerker de vrouw te bevrijden. Uiteindelijk is de vrouw via het raam in de hoogwerker van de brandweer gekomen. Het is niet bekend waarom de deur niet meer open ging.

DINSDAG 20|08

APELDOORN - Een vrouw is dinsdagmiddag gewond geraakt nadat zij haar zoontje probeerde op te vangen bij een valpartij op het fietspad langs de Prins Willem- Alexanderlaan in Apeldoorn.

 

Het kindje, een jongetje van 6 kwam ten val, zijn moeder probeerde hem tegen te houden maar kwam hierbij zelf ook ten val net zoals zijn vader. De moeder raakte bij de valpartij gewond. Na controle door het ambulancepersoneel is vrouw overgebracht naar de dokter.

 

Waardoor het jongetje ten val kwam is niet bekend, hij kreeg van de politie een traumabeertje. Hij en zijn vader raakte bij de ...

VRIJDAG 02|08

OOST NEDERLAND - De leiding van de politie Oost-Nederland heeft een medewerker uit de eenheid buiten functie gesteld. Hij wordt verdacht van een strafbaar feit.

 

De medewerker wordt ervan verdacht dat hij onjuist gebruik heeft gemaakt van politiesystemen. De afdeling Veiligheid, Integriteit en Klachten van de politie doet hier onderzoek naar. Gedurende het onderzoek heeft de medewerker geen toegang tot gebouwen en systemen.

DINSDAG 16|07

APELDOORN - Op maandagavond 15 juli 2019 heeft er omstreeks 22.00 uur een diefstal met geweld plaatsgevonden in het Matenpark te Apeldoorn.

 

Op de genoemde dag zat er een groepje vrienden in de leeftijd van 15 tot 17 jaar in het park op een bankje. Zij werden uit het niets aangevallen door een drietal passerende jongens, waarbij in ieder geval twee uit de vriendengroep behoorlijk mishandeld zijn. Tevens zijn er air-pods weggenomen van de vriendengroep. De vriendengroep gaven aan dat zij geholpen zijn door twee oudere passerende mannen. De politie komt graag met hen in ...

Agenda

Zaterdag 07 september

10:00
Hoogezand

Headlines

95 euro boete voor appen op de fiets
Aantal stemmen:
  5244
52%
  Prima boete!

24%
  Veel te hoog!

25%
  Veel te laag!

APELDOORN 24Webvertising