Laatste alarmering:
Datum gisteren Tijd 20:53:23 Fo Contact Oc Apeldoorn Prio Eenheid | Politie Oost-Nederland (Forensische Opsporing)
zaterdag 30 mei 2020

TOP NIEUWS

GISTEREN 29|05

APELDOORN - Aan De Hofstede in Apeldoorn is vrijdagmiddag 29 mei een gasleiding geraakt tijdens het aanleggen glasvezel. De brandweer is ter plaatse en heeft metingen verricht. Hieruit is gebleken dat er sprake was van een daadwerkelijk gaslek.

 

De omwonenden hebben tijdelijk geen gas. Liander is bezig met het herstellen van de gasleiding.

GISTEREN 29|05

APELDOORN - Opnieuw een grote afvaldumping in de omgeving van Apeldoorn. Ditmaal is er een grote dumping aan de Oude Arnhemseweg bij Loenen. De handhaving is in kennis gesteld en gaan onderzoek doen. Er zijn namelijk adres gegevens gevonden van een man uit Apeldoorn. Deze kan een bezoekje verwachten.

 

De medewerkers van de opruim dienst van de gemeente zijn momenteel bezig met het opruimen van het afval uit het bos. Volgens hen vond de dumper het wachten bij de vuilstort te lang en vond dit een geschikte oplossing...

 

Echter is Bart Smit van Staatbosbeheer er niet over te ...

1/1

GISTEREN 29|05

APELDOORN - De politie is aan de Heemradenlaan in Apeldoorn op zoek naar een verdachte, zwart gekleed. Mensen die de man zien lopen worden verzocht 112 te bellen.

 

De politie is met twee hondengeleiders ter plaatse en met vier politiewagens. Zij zijn in de omgeving aan het zoeken. Waar de man van verdacht wordt is niet bekend.

GISTEREN 29|05

APELDOORN - Politie en omwonenden hebben in de nacht van donderdag op vrijdag 29 mei een beginnende autobrand geblust. De brandweer is met spoed ter plaatse gekomen maar heeft alleen een na controle uitgevoerd en na geblust.

 

Volgens de politie is er geen sprake van brandstichting maar van een technisch mankement en is door snel optreden erger voorkomen.

DONDERDAG 28|05

APELDOORN - Op de Eglantierlaan in Apeldoorn heeft donderdagmiddag een merkwaardig ongeval plaatsgevonden. Volgens een omstander botste een auto nadat deze in botsing was gekomen met een scootmobielster tegen geparkeerde auto.

 

Het ongeval gebeurde rond 16.50 uur. Hulpdiensten kwamen ter plaatse en ontfermde zich over de slachtoffers. De vrouw die in de scootmobiel zat werd in de ambulance gecontroleerd en behandeld. Uiteindelijk hoefde zij niet mee naar het ziekenhuis.

 

De politie sprak ondertussen met getuigen en de andere betrokkenen. Een omstander verklaarde tegenover ...

MAANDAG 11|05

APELDOORN - De makelaarsbranche en de politie in Oost-Nederland gaan nauwer samenwerken om vastgoedfraude en witwassen (ondermijning) tegen te gaan. Reden voor de nauwere samenwerking: 'een vuist tegen ondermijning kan alleen als we samen optrekken. We gaan kijken hoe we elkaar kunnen helpen", zegt John Meijerink, relatiemanager vastgoed politie Oost-Nederland.

 

Oren en ogen openhouden en opvallende zaken melden

In de aanpak van ondermijnende criminaliteit moeten overheid, burgers en ondernemers samen optrekken. De vastgoedsector is zeer relevant omdat veel crimineel verdiend ...

WOENSDAG 06|05

Met het codewoord 'masker 19' kunnen slachtoffers van huiselijk geweld vanaf 1 mei bij de apotheek een melding doen van huiselijk geweld. Minister Hugo de Jonge van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS), minister Sander Dekker voor Rechtsbescherming en apothekersorganisatie KNMP hebben afgesproken om met deze nieuwe mogelijkheid het melden van huiselijk geweld laagdrempeliger te maken. Als een slachtoffer de woorden 'masker 19' uitspreekt, weet de apotheker dat de klant een melding wil doen van huiselijk geweld. Daarop wordt Veilig Thuis gewaarschuwd. Het codewoord biedt zo uitkomst voor ...

Agenda

Zaterdag 22 mei

10:00
Lunteren

Headlines

95 euro boete voor appen op de fiets
Aantal stemmen:
  5244
52%
  Prima boete!

24%
  Veel te hoog!

25%
  Veel te laag!

APELDOORN 24Webvertising