Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 20:46:17 Bon-06 Dier In Problemen Marktplein Parkeergarage Marktplein Apeldoorn 067732 Prio Laag Eenheid | Brandweer Apeldoorn (Hoofdpost) (Bevelvoerder...
donderdag 17 oktober 2019
TOP NIEUWS

GISTEREN 16|10

APELDOORN - Bij een eenzijdig ongeval op de afrit van de A50 ter hoogte van de Zutphensestraat in Apeldoorn is woensdag aan het einde van de middag een gewonde gevallen.

 

Het slachtoffer, een man tevens de bestuurder van de auto, raakte door nog onbekende oorzaak van de weg. De man belandde met zijn auto in een greppel langs de afrit. Hulpdiensten kwamen met spoed ter plaatse. De man werd enige tijd gecontroleerd en behandeld in een ter plaatse gekomen ambulance maar hoefde uiteindelijk niet mee naar het ziekenhuis.

 

Vanwege het ongeval werd de rechterrijstrook afgesloten. Het ...

GISTEREN 16|10

APELDOORN - Op de Kayersdijk in Apeldoorn heeft woensdag een aanrijding plaatsgevonden tussen twee voertuig. Voor zover bekend raakte er niemand gewond.

 

Het ongeval gebeurde even voor 12.00 uur. Een bestelauto botste vol achterop een volkswagen Up. De hulpdiensten kwamen met spoed ter plaatse, ook werd er een ambulance met spoed opgeroepen maar gelukkig raakte er niemand gewond. Wel liepen beide voertuigen forse schade op.

 

De Volkswagen Up moest door een berger worden afgesleept evenals de bestelauto. Over de toedracht van het ongeval is niets bekend. De politie heeft van de ...

GISTEREN 16|10

APELDOORN - Op de kruising Ruys de Beerenbrouckstraat met de 1e Wormenseweg in Apeldoorn heeft woensdagochtend een ernstig ongeval plaatsgevonden. Hierbij raakte een fietser gewond.

 

Het ongeval gebeurde rond 11.15 uur. Een auto kwam vanaf de Ruys de Beerenbrouckstraat en wou de 1e Wormenseweg op de draaien, de automobilist zag hierbij vermoedelijk de fietser over het hoofd. De fietser belandde aan de andere kant van de weg onder zijn fiets. De fietser liep bij zijn val een forse hoofd wond op. Hulpdiensten kwamen met spoed ter plaatse. Ook landde er een traumahelikopter op een ...

GISTEREN 16|10

REGIO - In de vroege ochtend van  woensdag 16 oktober zijn honderden tractoren op weg gegaan richting De Bilt en Den Haag. Een nieuwe protestdag is hiermee begonnen.

 

Vanuit Friesland en Groningen is een kilometers lange stoet vertrokken via de A6 naar het zuiden. Boeren uit de Noordoostpolder sluiten bij Emmeloord aan. Boeren vanuit de Gelderse Vallei staan klaar om bij Barneveld de A1 op te gaan.

 

De boeren demonstreren woensdag opnieuw tegen de stikstofmaatregelen. Ze beginnen hun actie 's ochtends in de gemeente De Bilt, nabij het Rijksinstituut voor Volksgezondheid ...

DINSDAG 15|10

VORDEN - Op Zutphenseweg in Vorden heeft dinsdagavond een frontale botsing plaatsgevonden tussen twee personenauto's. Niemand raakte gewond. Een van de betrokken bestuursters is 36 weken zwanger.

 

Het ongeluk gebeurde kort na 19.45 uur. Vlak voor de rotonde Rondweg (N316) kwamen de twee voertuigen door nog onbekende oorzaak met elkaar in botsing. Door het ongeluk ontstond er een flinke ravage. Hulpdiensten waren snel ter plaatse. De zwangere vrouw is uit voorzorg met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

 

Door het ongeluk was de Zutphenseweg enige tijd in beide ...

GISTEREN 16|10

APELDOORN - De politie heeft vandaag een 17-jarige jongen uit Apeldoorn aangehouden. Hij wordt verdacht betrokken te zijn geweest bij twee gewelddadige straatroven in Apeldoorn op 30 maart en 15 juli. Het onderzoek naar deze twee straatroven is nog in volle gang.


Straatroof 30 maart
Een jongen van 16 uit Apeldoorn werd op 30 maart rond kwart voor elf beroofd in het Matenpark in Apeldoorn. De jongen werd door drie jongens bedreigd met een mes. De jongens gingen er daarna met zijn spullen vandoor. Via Burgernet werden getuigen gevraagd om uit te kijken naar de daders. Er kwamen meerdere ...

DONDERDAG 10|10

LETTELE - Op de N344 is vandaag rond 12.00 uur een 51-jarige man uit Enschede omgekomen bij een aanrijding met een shovel. Op het weggedeelte werden wegwerkzaamheden uitgevoerd. Het slachtoffer was daar voor zijn werk en reed op een motor en kwam door nog onbekende oorzaak in aanrijding met de shovel.

 

De N344 was afgesloten in verband met wegwerkzaamheden en was alleen toegankelijk voor aanwonenden, hulpdiensten en werkverkeer. Vanmiddag waren meerdere wegwerkers aan het werk en getuige van de aanrijding. Omdat dit ontzettend heftig is en ook traumatisch kan zijn, is op het ...

Agenda

Headlines

Moet de brandweer een rekening sturen voor een inzet?
Aantal stemmen:
  1337
46%
  Nooit!

8%
  Altijd

46%
  Alleen dienstverlening op verzoek

APELDOORN 24Webvertising