Laatste alarmering:
Datum gisteren Tijd 18:21:25 Contact Oc Apeldoorn Prio Eenheid | Politie Oost-Nederland (Wildbeheereenheid...
vrijdag 24 januari 2020
TOP NIEUWS

WOENSDAG 22|01

BEEKBERGEN - De brandweer is woensdagavond gealarmeerd voor een voertuigbrand op de Arnhemseweg in Beekbergen. Een automobilist reed in de richting van de A50 toen er plotseling rook uit de auto kwam.

 

De bestuurder zette zijn auto vlug in de berm waarna hij 112 belde. Nog voor aankomst van de brandweer stond de auto al geheel in brand en sloegen de vlammen al snel om zich heen. De brandweer had het vuur snel onder controle maar kon niet voorkomen dat de auto volledig werd verwoest.

 

De oorzaak van de brand is onbekend. De auto wordt door een berger afgesleept.

...

WOENSDAG 22|01

APELDOORN - Ongeveer veertig huishoudens in en rondom de Einsteinlaan in Apeldoorn-Noord zitten voorlopig zonder water. Een breuk in de waterleiding zorgde in die straat voor flinke wateroverlast. Vitens heeft de hoofdleiding inmiddels afgesloten.

 

Het water kwam uit de stoep omhoog, waarna op die plek een flink gat ontstond. Het leidingwater stroomde door de straat, de tuinen in en achter de huizen langs. Door zand voor de deur te leggen, voorkwam de brandweer dat een woning dicht bij het gat binnenshuis wateroverlast zou krijgen.

 

Een monteur is inmiddels ter plaatste ...

1/1

DINSDAG 21|01

APELDOORN - In de nacht van zaterdag 18 op zondag 19 januari kreeg de politie in Apeldoorn de melding dat er een zwaargewonde man in de Nieuwstraat lag. De man moest naar het ziekenhuis voor zijn verwondingen, maar niemand weet wat er is gebeurd.

 

Wie heeft er die nacht rond 04.00 uur iets gezien in de omgeving van de Nieuwstraat? Woon je in die omgeving en heb je een camera aan je woning? Misschien is daar iets op te zien dat de politie kan helpen in het onderzoek. Als je informatie hebt, neem dan contact op via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan 0800-7000. Het zaaksnummer is ...

DINSDAG 21|01

APELDOORN - Twee dure auto's zijn dinsdagochtend in vlammen op gegaan bij twee woningen aan de Malkenschoten in Apeldoorn Zuid.

 

De brandweer was snel ter plaatse maar kon niet voorkomen dat beide auto's volledig werden verwoest. Bij de brand kwam veel rook vrij. De politie zetten direct de omgeving af met linten en beschouwd de tuinen als plaats delict. De Forensische opsporing komt ter plaatse om verder onderzoek te doen naar de branden. De politie heeft bij een van de auto's een aansteker gevonden.

 

Het is niet de eerste keer dat er een auto in vlammen op gaat in deze ...

DINSDAG 21|01

APELDOORN - Bewoners van een appartementencomplex aan de Top Naeffstraat in Apeldoorn stonden maandagavond korte tijd op straat nadat zij hun woning uit moesten vanwege een brand.

 

De brandweer werd rond 21.45 uur gealarmeerd en kwam met spoed ter plaatse. Bij aankomst bleken bewoners het vuur al grotendeels te hebben geblust. Er stond een pannetje te lang op het vuur. De bewoners ademden bij de bluspogingen rook in. Zij moesten zich laten controleren en behandelen door het ambulancepersoneel.

 

De brandweer heeft een nacontrole verricht en heeft daarna metingen gedaan of ...

DINSDAG 14|01

In Nederland overlijden elke dag vijf mensen door zelfdoding. Uit onderzoek blijkt dat praten over gedachten aan zelfmoord helpt en mogelijk levens kan redden. Zo'n gesprek over zelfmoord is voor veel mensen niet makkelijk. Daarom brengt 113 Zelfmoordpreventie een gratis online training uit waarmee elke Nederlander in een uur tijd kan leren hoe te signaleren, door te vragen en samen hulp te zoeken. Zodat iemand die zelfmoordgedachten heeft mogelijk uit zijn of haar isolement komt. De training staat op de website www.vraagmaar.nl/online-training.

 

Zelfmoord is een groot maatschappelijk ...

VRIJDAG 10|01

APELDOORN - Donderdag 9 januari is een 32-jarige vrouw uit Apeldoorn lastig gevallen door een (jonge)man op de Klingmakersdonk. Nadat hij de vrouw had lastig gevallen rende de man hard weg. De politie doet onderzoek en vraagt daarbij jou om hulp!


Het signalement van de jonge man:
- Normaal postuur;
- Leeftijd rond de 20 jaar;
- Lengte rond de 1.70 meter;
- Donker kort stijl haar;
- Donkere tussen jas.

 

Tijdens het incident kwamen er twee mensen uit de richting waar de jongeman naartoe is gerend. Mogelijk hebben zij deze jongen zien rennen. Ben jij dit geweest? Neem dan contact op met ...

Agenda

Dinsdag 05 mei

13:00
Maarssen

Zaterdag 10 oktober

10:00
Barneveld

Headlines

Moet de brandweer een rekening sturen voor een inzet?
Aantal stemmen:
  5627
20%
  Nooit!

4%
  Altijd

76%
  Alleen dienstverlening op verzoek

APELDOORN 24Webvertising