Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 13:55:25 Aanrijding Letsel Molenstraat Burgemeester Jhr. Quarles Van Uffordlaan Apeldoorn Prio Eenheid | Politie Noord en Oost-Gelderland (Infocode)
zaterdag 04 juli 2020

TOP NIEUWS

GISTEREN 03|07

EERBEEK - Op de kruising Horsterdijk met de Lombokweg in Eerbeek is vrijdag 3 juli een auto tegen een boom gebotst. De twee mensen die in de auto zaten raakten hierbij gewond. Het gaat om een man en een vrouw.

 

Bij het ongeluk werd een traumahelikopter opgeroepen voor de behandeling van één van de twee inzittenden. De bestuurster van de auto raakte lichtgewond en werd per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Zutphen. Haar man was er slechter aan toe. Hij werd per traumahelikopter overgebracht naar het ziekenhuis.

 

De politie onderzoekt momenteel hoe het ongeluk ...

1/1

DONDERDAG 02|07

APELDOORN - Ben je je fiets kwijt? Dan staat hij misschien wel op je te wachten aan de Paslaan! Om ruimte te maken in de stad voor de anderhalve meter-maatregel, is er begin deze maand een fietsparkeerverbod ingesteld. Sindsdien verplaatst de politie verkeerd geparkeerde fietsen naar de fietsenstalling aan de Paslaan.

 

De meeste zijn meteen opgehaald door hun eigenaren, maar niet allemaal! Dus: ben je je fiets kwijt en herken je hem op één van de foto's? Kom dan even langs en check of je sleutel erin past. Let op: vanaf 6 juli kost het 25 euro om je verkeerd gestalde fiets weer ...

MAANDAG 29|06

APELDOORN - Op de parkeerplaats van de Kwantum aan de Europaweg in Apeldoorn is maandagavond een auto in brand gevlogen. De brand woedde aan de voorkant van de geparkeerde auto. De brandweer had het vuur snel onder controle waardoor erger kon worden voorkomen. De brandweer gaat uit van een technisch mankement. De auto heeft forse schade opgelopen en wordt door een berger afgesleept.

 

De eigenaar van de auto was gaan winkelen. Voorbijgangers belde de brandweer. Bij aankomst stond het motorcompartiment al volledig in brand. De brand zou zijn begonnen rondom de accu.

...

MAANDAG 29|06

TERLET - Bij een ongeluk op de A50 tussen Beekbergen en Arnhem zijn zondagavond twee personen gewond geraakt.

 

Het ongeluk gebeurde ter hoogte van Terlet. Bij de botsing waren twee auto's betrokken. Eén van de auto's sloeg bij de aanrijding over de kop en belandde tussen de struiken. Hulpdiensten waaronder de brandweer werden gealarmeerd omdat de inzittenden mogelijk bekneld zaten. Dit bleek gelukkig niet het geval. Wel raakte twee personen gewond en moesten per ambulance over worden gebracht naar het rijnstate ziekenhuis in Arnhem.

 

Vanwege het ongeval werden de twee ...

ZONDAG 28|06

APELDOORN - Op een bedrijventerrein in Apeldoorn woedde zondagavond een brand in een kledingmagazijn. Het vuur ontstond in een haag en is naar binnengeslagen, meldt de Veiligheidsregio Noord- en Oost-Gelderland. De vlammen sloegen hoog uit het pand.


De brand werd even voor 20.30 uur opgemerkt in een haag aan de Jean Monnetpark. Al snel werden meer brandweerwagens opgeroepen, omdat het vuur oversloeg naar het naastgelegen kantoorpand.

 

De brand is opgeschaald naar het sein 'grote brand'. Er zijn drie blusvoertuigen, een watertankwagen en een hoogwerker ingezet om het vuur te ...

DINSDAG 09|06

APELDOORN - In het onderzoek naar het schietincident op 9 december aan De Sikkel in Apeldoorn heeft de politie 9 juni de 10e aanhouding verricht.


De man is vanmorgen vroeg in zijn woning aangehouden. Het gaat om een 32-jarige man uit Duiven. De man wordt verdacht van betrokkenheid bij het incident. Het totaal aantal aanhoudingen in deze zaak komt hiermee op tien. De verdachten die eerder werden aangehouden zitten niet meer vast, maar blijven wel verdachte in deze zaak. Het onderzoek gaat door, we gaan er nu vanuit dat dit voorlopig de laatste aanhouding is.

ZONDAG 07|06

Nu bekend is dat de grenzen van de meeste landen in Europa vanaf 15 juni weer geleidelijk opengaan, kunnen er eindelijk weer vakantieplannen gemaakt worden. Omdat veel reizigers zonder eigen vervoer liever het openbaar vervoer lijken te mijden, verwachten autoverhuurders een run op het veilige alternatief, de huurauto.

 

Een toename in het aantal aanvragen voor autoverhuur wordt door de branche toegejuicht. Sinds het uitbreken van het virus in Nederland stortte de autoverhuurmarkt volledig in. "Van ruim 800 aanvragen per dag gingen we op het dieptepunt terug naar zo'n 10 aanvragen", ...

Agenda

Zaterdag 22 mei

10:00
Lunteren

Headlines

Maximum snelheid voor hulpdiensten
Aantal stemmen:
  6088
2%
  gelijk aan overig verkeer

9%
  maximaal 40 kilometer harder

88%
  geen limiet

APELDOORN 24Webvertising