Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 12:09:53 Bon-01 Br Woning Uilenweg Apeldoorn 067732 Prio Hoog Eenheid | Brandweer Apeldoorn (Hoofdpost) (Bevelvoerder...
zaterdag 23 januari 2021

TOP NIEUWS

GISTEREN 22|01

WILP - Op de A1 ter hoogte van Wilp heeft vrijdagmiddag een ongeval plaatsgevonden met een vrachtwagen van veetransport. Daarbij raakte niemand gewond.

 

Door een stuur beweging schaarde de aanhanger van het veevervoer bedrijf even na 16.15 uur. De slipsporen zijn 200 meter terug te zien. Door het ongeval zijn 2 rijstroken dicht en staat er een flinke file op de A1 van Deventer richting Apeldoorn. De vertraging loopt op tot drie kwartier.

 

De aanhanger was leeg toen het ongeval gebeurde. De aanhanger moet door een kraan rechtop worden gezet, dit zal de nodige tijd in ...

DONDERDAG 21|01

REGIO - Donderdagochtend 21 Januari kreeg de meldkamer brandweer zo'n 17 meldingen binnen van omgewaaide bomen, loshangende takken of overige gerelateerde meldingen in de gemeente Apeldoorn. De aanleiding was de harde wind die storm Christoph met zich meenam.

 

De brandweer rukte onder andere uit naar de Woudhuizermark in Apeldoorn. Hier waaide een grote boom om voor een auto. Gelukkig kon de automobilist tijdig stoppen. De brandweer zaagde de boom in stukken waarna de weg weer vrij was.

 

Op de Englanderweg in Beekbergen, waaide in een straal van zo'n 100 meter, vier bomen ...

1/1

WOENSDAG 20|01

LANDELIJK - Op woensdag 20 januari heeft Marktplaats een groot aantal advertenties verwijderd van aangeboden thuisbezorgd-kleding. De kleding van thuisbezorgd werden massaal te koop aangeboden om de avondklok te omzeilen.

 

Voor de kleding werden hoge prijzen gevraagd. Ook kleding van andere maaltijdbezorgers werden aangeboden. Ondanks het verwijderen van de advertenties van Marktplaats, is de handel niet gestopt. Op andere platformen wordt de kleding nog aangeboden. Een van die platformen is Facebook. Het is niet bekend of Facebook de advertenties gaat verwijderen.

...

WOENSDAG 20|01

APELDOORN - Woensdagochtend heeft er op de kruising Sluisoordlaan met de Pinksterbloem in Apeldoorn een aanrijding plaatsgevonden tussen een auto en een scooter. Hierbij raakte de bestuurster van de scooter lichtgewond.

 

Het ongeval vond rond 08.00 uur plaats. Hulpdiensten kwamen met spoed ter plaatse en ontfermde zich over de betrokkenen. De automobilist wilde vanaf de Pinksterbloem de Sluisoordlaan op rijden maar zag de scooterrijdster over het hoofd. De scooterrijdster liep wat pijn in de rug op en moest worden behandeld in een ambulance. De mevrouw hoefde uiteindelijk niet mee ...

WOENSDAG 20|01

APELDOORN - De brandweer is dinsdagavond gealarmeerd nadat bewoners van de Wolwevershorst in de Apeldoornsewijk de Maten, een vreemde lucht waarnamen.

 

Eerder deze week was er ook al een gaslekkage in de straat, deze was veroorzaakt nadat medewerkers tijdens het aanleggen van glasvezel, een gasleiding raakte. De brandweer kwam toen ter plaatse om de situatie veilig te stellen waarna Liander het lek dichte.

 

De melding van dinsdagavond kwam rond 23.15 uur binnen. De bewoners roken een vreemde lucht in hun woning, dit bleek het geval bij meerdere woningen waarop besloten ...

WOENSDAG 06|01

HAZERSWOUDE-DORP - Bij een ongeval tussen twee personenauto's op dinsdag 5 januari op de Gemeneweg (N209) is een persoon overleden en een persoon gewond geraakt.


Rond 12.45 uur kwam een melding binnen dat er een auto in het water terechtgekomen was. Bij aankomst van de politie bleek dit om een frontale aanrijding te gaan. De bestuurder van de auto in het water, een 62-jarige man uit Apeldoorn, kon door de brandweer worden bevrijd en is naar het ziekenhuis vervoerd. De bestuurder van het andere voertuig is ter plaatse overleden. Het betrof een 21-jarige man uit Alphen aan den Rijn. Het Team ...

ZATERDAG 02|01

NEDERLAND - Vanwege corona mocht er dit jaar geen vuurwerk worden afgestoken. Als het aan de Nijmeegse burgemeester Hubert Bruls ligt, komt er ook volgend jaar voor het hele land een vuurwerkverbod.

 

Over de grote linie hadden waren er minder incidenten en veel minder vuurwerkslachtoffers waardoor zorgpersoneel werd ontzien. Niet iedereen is voorstander van een algeheel verbod op vuurwerk. De reden van het vuurwerkverbod was nu een andere. Iedereen begrijpt dat we de zorg moeten ontlasten.

 

Wat vind jij? Doe mee aan onze poll!

...

Agenda

Zaterdag 22 mei

10:00
Lunteren

Headlines

Volgend jaar weer knallen tijdens de jaarwisseling
Aantal stemmen:
  627
62%
  Eens

38%
  Oneens

APELDOORN 24Webvertising