Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 01:39:56 Aanrijding Letsel Deventerstraat Apeldoorn Prio Eenheid | Politie Noord en Oost-Gelderland (Infocode)
zaterdag 19 juni 2021

TOP NIEUWS

GISTEREN 18|06

APELDOORN - Na de overwinning van Oranje op Oostenrijk vierden inwoners van Apeldoorn feest op de rotonde in de wijk de Maten. Een grote mensenmassa had zich verzameld ondanks de dringende oproep van Burgemeester Ton Heerts om niet naar de rotonde te komen.

 

Kort na de wedstrijd was het even rustig op de Oranjerotonde maar ineens kwamen de Oranje supporters van alle kanten. Een uur later is het feest in volle gang. De politie heeft een aantal mensen aangehouden.

...
1/1

DONDERDAG 17|06

APELDOORN - Burgemeester Ton Heerts doet voor de komende EK voetbalwedstrijden een beroep op de medewerking van alle Apeldoornse Oranjefans en vraagt hen zo veel mogelijk thuis te blijven. "Zolang niet iedereen gevaccineerd is, is de kans groot dat feestjes zoals dat van afgelopen zondag op de rotonde in de Maten, leiden tot nieuwe uitbraken van corona. Ik ga ervan uit dat niemand dat wil."


Rotonde afgezet
Naast kans op besmettingen, leidde de bijeenkomst op de rotonde afgelopen zondag door rondrijdende auto's en het afsteken van vuurwerk ook tot mogelijk onveilige situaties. Om herhaling te ...

1/1

DONDERDAG 17|06

UGCHELEN - In het Willemsbos in Ugchelen is vanmiddag een man gewond geraakt bij een vechtpartij. Dit is gebeurd nadat het slachtoffer een scooterrijder had aangesproken op het feit dat deze niet op het fietspad mocht rijden. De politie onderzoekt de zaak en heeft alle betrokkenen inmiddels in beeld. Arrestaties zijn er vooralsnog niet verricht.

 

Het incident gebeurde aan het begin van de middag op een fietspad in de buurt van een landgoed. Het ging mis toen de eigenaar van dat landgoed een opmerking maakte naar een scooterrijder. De man reed op een scooter over het fietspad, ...

WOENSDAG 16|06

BEEMTE-BROEKLAND - Een parachutiste is woensdagmiddag in een boom beland in Beemte Broekland bij Apeldoorn. De vrouw bleef ongedeerd.


Het ongeval gebeurde in de Nieuwe Wetering. De hulpdiensten rukten massaal uit, maar de parachutiste wist zelf uit de boom te komen. De vrouw raakte dus niet gewond, maar is wel erg geschrokken. Ze liet weten dat ze vanwege deze ervaring nooit meer zal parachutespringen.

 

Vorige week moest een parachutist naar het ziekenhuis nadat hij bij vliegveld Teuge in een weiland was neergestort.

...
1/1

DINSDAG 15|06

NEDERLAND - Door de versoepelingen van de coronamaatregelen gaat u misschien op vakantie. Controleer uw reisdocument(en) op geldigheid. Is uw document verlopen of verloopt deze binnenkort? Maak een afspraak bij de gemeente om deze te vernieuwen.

 

Wat gebeurt er als ik te laat ben?
Als er geen tijd meer is om uw reisdocument te verlengen, dan heeft u mogelijk een spoeddocument nodig. Dit kost een inwoner extra geld. Maar soms is het aanvragen van een spoeddocument zelfs niet meer mogelijk. En daarom is het goed om nu al te kijken of uw reisdocumenten nog in orde zijn.

...

DINSDAG 15|06

In deze zomermaanden kan het behoorlijk warm zijn. Veel mensen ervaren de hitte als een welkome periode van terras- en strandbezoek; voor anderen kan aanhoudende hitte juist een bedreiging zijn voor de gezondheid. Zeker voor ouderen, kinderen en chronisch zieke mensen. Weet wat u moet doen als het warm wordt.

 

Hoe voorkomt of vermindert u klachten door hitte?

  • Drink voldoende
    Zorg ervoor dat u voldoende drinkt, ook als u geen dorst heeft. U drinkt te weinig als u minder plast dan gebruikelijk of als de urine donker van kleur is. Bedenk dat u ook ongemerkt veel vocht verliest door ...

ZATERDAG 12|06

NEDERLAND - Op advies van het RIVM heeft de minister van VWS het Verenigd Koninkrijk, Bangladesh, Pakistan, Myanmar en Nepal aangewezen als zeer hoog risicogebied. Dit vanwege de zorgwekkende deltavariant van het coronavirus die daar rondgaat.

 

Naar aanleiding van dit besluit geldt vanaf dinsdag 15 juni 00.01 uur een quarantaineplicht voor reizigers die vanuit deze landen naar Nederland reizen. Zij moeten bij het reizen naar ons land beschikken over een juist en volledig ingevulde quarantaineverklaring. Reizigers die de quarantaineplicht niet naleven, kunnen een geldboete krijgen ...

Agenda

Headlines

Zomer- of wintertijd?
Aantal stemmen:
  548
39%
  Laten zoals het is

38%
  Hele jaar wintertijd

23%
  Hele jaar zomertijd

APELDOORN 24Webvertising